Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Bill Skarsgård och Alida Morberg har blivit föräldrar!

08 okt, 2018 
AvIda Gustafsson
Gustaf Skarsgård och Alida Morberg har fått barn. Den lilla dottern föddes den 1 oktober, men har ännu inte fått något namn.
Annons

Det är tidningen Hänt som berättar att skådespelarparet Bill Skarsgård, 27 och flickvännen dotter Alida Morberg, 33, blivit föräldrar. Det var i somras, under en pressträff för TV3, som det blev känt att paret väntade barn och Hänt skriver att paret välkomnade en liten flicka till världen den 1 oktober.

Alida Morberg, som gått i pappa Per Morbergs skådespelarspår, är aktuell i den kommande andra säsongen av thrillerserien ”Svartsjön” som har premiär på TV3 denna veckan.  På pressträffen i slutet av augusti avslöjade hon att barnet var beräknat inom tre veckor, men det verkar som att de fick vänta lite längre på den efterlängtade d0ttern. Själva graviditeten hade gått bra.

– Jag har mått bra hela tiden. Jag har haft lite tur och har inte mått illa och sånt där. Det känns bra. Jag är kanske lite tröttare och lite mer introvert än vanligt, berättade Alida Morberg för Aftonbladet.

Alida Morberg gravid
Alida Morberg på TV3 pressdag.

Flickan är Stellan Skarsgårds andra barnbarn, något han själv kommenterade i somras under galapremiären för Mamma Mia! Here we go again.

Annons

– Jag har åtta barn och ett barnbarn och nu ska jag få ett till. Det känns jättekul, sa han till Aftonbladet.

Vad den nyfödda flickan ska heta är ännu inte känt.

Förutom tv-serien Svartsjön har Alida Morberg medverkat i filmer som Sensoria, Stockholm Stories och Beck – rum 302.  Bill Skarsgård har också gått i pappas fotspår och hyllades häromåret för rollen som den läskiga clownen Pennywise i den nya filmatiseringen av Stephen King-romanen Det. Hans stora genombrott kom med svenska filmen ”I rymden finns inga känslor”.

Alida Morberg och Bill Skarsgård bor tillsammans i en lägenhet på Södermalm i Stockholm, samma stadsdel som Stellan Skarsgård och hans fru Megan Everett bor.

Femina har sökt Alida Morberg som via sin agent har avböjt en kommentar.

FOTO: IBL

Annons