Efter fem år som gifta går Bingolotto-programledaren Stefan Odelberg, 46, och hustrun Berna Inceoglu, 38, skilda vägar. Paret, som fortfarande är nära vänner, känner att gnistan har försvunnit i relationen – men önskar varandra allt gott.

– Vi var tillsammans i drygt åtta år och gifta i fem. Jag ångrar ingenting, det har varit en fantastisk tid och Berna är underbar på alla sätt och vis. En av hennes finaste sidor är att hon har stöttat mig i jobbet i vått och torrt. Tänk om hon kan träffa någon som passar henne ännu bättre, det är coolt att känna så. Det största man kan göra är att ge en annan människa frihet, säger Stefan Odelberg i Aftonbladet.

När parets vänner har reagerat med sorg över uppbrottet, så tycker de själv att skilsmässan är något bra.

– När jag har berättat det här för vänner så har många sagt att det var tråkigt att höra, men jag har sagt att det är inte alls tråkigt, det är fantastiskt. Jag och Berna har skapat så att två människor ska kunna leva sina liv enligt hur deras drömmar ser ut framåt, säger Stefan Odelberg till Aftonbladet.

Stefan Odelbergs gest till exfrun

Att det har varit ett enkelt uppbrott, som började med en separation på prov i våras och sedan gick över till riktigt skilsmässa, håller Odelberg med om. Paret är så goda vänner att han hjälpte exfrun att köpa sin första egna lägenhet. Samtidigt som de är övertygade om att de gör rätt är det svårt att inte bli nostalgisk och minnas allt bra säger Odelberg till tidningen.

– Ja, jag var hör och häpna med Berna när hon skulle köpa sin nya lägenhet. Hon hade aldrig köpt någon egen hos en mäklare så jag var med som stöd. Visst, det var sorgset när vi sa hejdå till vårt äktenskap och då blir man lätt lite blödig och man börjar prata om resor som var bra, men vi hade tagit ett beslut som vi är rörande överens om.

Läs mer:

Lotta Engbergs kärleksbeslut i TV4 – firar nyår med Mikael Sandström

Därför saknas Bingolotto-programledaren Stefan Odelberg

Lotta Engbergs tårar efter skilsmässan med Patrik Ehlersson

Utvald läsning

Femina