Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Björn Skifs hoppar av Bingolotto – ersätts av Peter Jöback

21 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografPontus Lundahl/TT.
Björn Skifs.
73-åriga Björn Skifs skulle ha varit med i Bingolottos uppesittarkväll, kvällen till julafton.
Men nu har artisten tvingats ställa in sin medverkan, och ersätts av Peter Jöback.
– I dessa tider är det extra viktigt att sätta hälsan i första hand, säger John Sarafian, pressansvarig för Bingolotto.
Annons
5 Saker du inte visste om Lotta EngbergBrand logo
5 Saker du inte visste om Lotta Engberg

Björn Skifs, 73, var en av artisterna som skulle underhålla miljonpubliken under Bingolottos uppesittarkväll på onsdagskvällen.

Men nu har artisten valt att ställa in sin medverkan i programmet – på grund av en rädsla för att han blivit sjuk i covid-19.

I stället kommer Björn Skifs att ersättas av populära Peter Jöback.

Till Aftonbladet säger Björn Skifs att det bara känns som att han är förkyld, men att man inte ska chansa, och att han har ansvar att vara försiktig. Bingolotto är inte heller det första som artisten har behövt ställa in på grund av sin förkylning.

– Det är en vanlig bondförkylning, men i dessa tider vill man inte riskera nånting. Jag har ställt in flera saker på grund av att man ska vara försiktig. Det är bara så.

John Sarafian, presskontakt på Bingolotto menar att man har full förståelse för Björn Skifs beslut att ställa in program.

– I dessa tider är det extra viktigt att sätta hälsan i första hand.

Annons

Björn Skifs uppmaning under corona: Var försiktig

Björn Skifs hoppas att han snart är frisk, men trycker också på vikten av att vara försiktig under pandemin, även om man känner sig frisk.

– Det här nog snart över det här, det hoppas jag verkligen. Men man får vara försiktig. Även om man är helt frisk så måste man vara det, säger Björn Skifs till Aftonbladet.

Ersättaren Peter Jöback ansluter sig till en stjärnspäckad uppställning i uppesittarprogrammet. Bland annat ska artister som Måns Zelmerlöw, David och Kristina Lindgren, Arvingarna, Dotter, Kadiatou och Anders Ekborg uppträda i programmet. Den sistnämnde ska enligt uppgift sjunga O helga natt just när klockan slår tolv och det blir julafton.

Annons