Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bloggaren Kenza är gravid: "Älskade lilla under"

02 jan, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic beskriver vägen till graviditeten med ett ord: "Smärta". I ett videoklipp på Youtube berättar hon öppet om sina fertilitetsproblem och svårigheterna att bli gravid.
Annons

Kenza Zouiten Subosic är gravid. Den 27-åriga bloggerskan väntar sitt första barn tillsammans med maken Aleks och bekräftar nu den glada nyheten i sina sociala medier-kanaler.

Det är mest stor glädje och framförallt otrolig tacksamhet som jag och Aleks äntligen kan berätta för er att vi väntar ett litet mirakel som kommer till oss i början av sommaren, om allt går som det ska. Ord kan inte beskriva vilken kärlek vi känner för den lilla redan”, skriver hon på sin blogg.

Dock har vägen dit varit tuff. Parets önskan om tillökning har kantats av svårighete. Först fick Kenza beskedet att hon var på väg in i klimakteriet, därefter gick paret igenom två misslyckade IVF-behandlingar:

Om jag ska vara ärlig så var vi inte säkra på om det här någonsin skulle hända oss men vi gav aldrig upp, vi förlorade aldrig hoppet och vi slutade aldrig kämpa för vår dröm. Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta.

Men så kom äntligen det lilla miraklet – och på helt naturlig väg, dessutom.

Älskade lilla under. Mamma och pappa längtar så otroligt efter dig” skriver Kenza vidare på bloggen.

Kenza berättar om graviditeten:

Läs mer:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: IBL 

Annons