Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bondbruden Tanya Roberts dödförklarades – lever fortfarande

05 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Tanya Roberts lever – trots allt.
Skådespelaren Tanya Roberts, mest känd för sina roller i James Bond och Charlies änglar, blev dödförklarad av medier på måndagen, efter att hennes manager gått ut med det.
Men först efter att hon hyllats av tidigare kolleger kom beskedet att Roberts fortfarande lever, skriver TMZ.
Annons
7 kändisar som haft nära döden-upplevelser (FEMINA)Brand logo
7 kändisar som haft nära döden-upplevelser (FEMINA)

Det var under måndagen som nyheten kom – den väldkända Bondbruden Tanya Roberts hade gått bort, 65 år gammal.

Skådespelarens manager gick ut i medier och bekräftade dödsfallet, och Tanya Roberts hyllades av sina tidigare kolleger på sociala medier.

”En gång en Bondbrud, alltid en Bondbrud”, skrev svenska Britt Ekland, som också spelat i James Bond-film, på Twitter.

Men nu har det kommit fram att Tanya Roberts i allra högsta grad är vid liv – och att dödsbeskedet var ett stort missförstånd.

TMZ, som var först att rapportera missen, menar att det hela rör sig om ett olyckligt missförstånd mellan Tanya Roberts manager Mike Pingel, hennes kärlekspartner Lance och sjukvården.

Partnern trodde Tanya Roberts var död – missförstod

Tanya Roberts ligger nämligen sjuk på sjukhus, och kärleken Lance kallades dit när hennes tillstånd akut försämrades på söndagen. Han förstod det som att Tanya höll på att dö, och satt vid hennes sjukhussäng när hon först öppnade ögonen och försökte röra honom, för att sedan stänga sina ögon och ”vissna”. Lance berättar för TMZ att han då blev så förkrossad över vad han trodde var sin partners dödsögonblick, att han snabbt lämnade sjukhuset utan att prata med sjukhuspersonal. Det var detta som Mike Pingel i sin tur baserade sitt pressmeddelande om Tanya Roberts död på.

Pingel berättar för TMZ att han hämtade upp Lance från sjukhuset, och att denne då sagt att ”hon dog i mina armar”.

Tanya Roberts är mest känd för sina roller i James Bond – Levande måltavla och i Charlies änglar. Under senare delen av sin karriär spelade hon också i populära That 70's show.

Läs mer:

Annons