Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Mark Levengoods och Jonas Gardells tidiga bild ihop

04 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin Törnblom/TT
Jonas Gardell och Mark Levengood är ett av Sveriges mest älskade kändispar, och efter 34 år tillsammans är de lika kära som någonsin.
På nyårsafton delade Gardell med sig av en bild på paret från när de först blev tillsammans.
”Nyårsafton 1986. Mark och jag hade bara varit i hop i 2 månader. Aldrig ska jag sluta älska dig”, skriver Jonas Gardell till bilden på det unga paret.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Författaren Jonas Gardell, 57, och programledaren Mark Levengood, 56, har varit tillsammans i 34 år, och är ett av landets allra mest stabila och omtyckta kärlekspar.

Paret, som har Olga och Amos tillsammans, gifte sig 2011, två år efter att det blev lagligt för samkönade par att gifta sig i Sverige. Men då hade paret redan gift sig flera gånger tidigare, även om det inte syntes på papper.

– Vi gifte oss första gången år 1988. Det var inte lagligt då ännu, men vi gjorde det ändå. Våra syskon gifte sig och hade roliga fester, så vi tänkte att vi ville göra samma sak, har Mark Levengood tidigare berättat i en intervju med Sveriges Radio.

När lagen om registrerat partnerskap kom 1995 gifte sig paret igen, och när det till slut blev lagligt att gifta sig gjorde de även det.

– Och nu kan man gifta sig på riktigt, så för ett par år sedan gifte vi oss för tredje gången, förklarade Mark Levengood i intervjun.

Annons

Jonas Gardell visar privata bilden med Mark Levengood

Nu delar Jonas Gardell med sig av en privat bild på paret från alldeles i början av deras relation. På nyårsafton publicerade han en bild på sig och Mark Levengood, där de står unga i stickade tröjor och håller om varandra – på en nyårsafton många år bakåt i tiden.

”Nyårsafton 1986. Mark och jag hade bara varit i hop i 2 månader. Aldrig ska jag sluta älska dig. Du är allt jag har och allt jag ber om. ❤ Gott nytt år!”, skriver Jonas Gardell till bilden.

Den fina kärleksbilden har gillats över 37 000 gånger, och fått hundratals uppskattande kommentarer.

”Vackert med långvarig kärlek”, skriver en person.

”Tacksam för er, ni behövs!” tycker en annan.

Läs mer:

Annons