Mattias Karlsson och Nathalie Thorén.

TT
TV: 5 snackisar från veckan som gått
1:18

Efter reklamen: TV: 5 snackisar från veckan som gått

(1:18)

Slå på ljud

Det var 2019 som Mattias Karlsson letade efter den stora kärleken i Bonde söker fru. Han kom in på lite av ett bananskal, när en av de andra tänka bönderna sparkades ut från programmet på grund av att han redan var i ett förhållande.

– Man ska genuint vilja det här. Om vi börjar rucka på det så tappar vi kärnan i det som är Bonde söker fru, förkunnade programledaren Linda Lindorff då.

Joni Mitchell backar kollegan – försvinner från Spotify

Och det banade alltså väg för lammbonden Mattias Karlsson som fick vara med i webbprogrammet Kärlek åt alla. Där hittade han först brevskrivaren Lovisa, men i sista avsnittet fick vi veta att det inte blev något långvarig dem emellan.

– För några veckor sedan valde vi att inte gå vidare, säger Mattias Karlsson i avsnittet när programledaren besöker gården för att få höra hur det gått.

– Hon är ju enligt mig en drömtjej som uppfyller precis allt som jag vill ha, men det var den där känslan som jag har pratat om, det vara bara den som fattades. Så nu är jag singel, fortsätter han.

Anders Bagges bottenlösa sorg efter familjetragedin

”Hunkbondens” barnavslöjande

Men singellivet varade inte för alltid för ”Hunkbonden”. Han hittade nämligen kärleken i Nathalie Thorén, och i somras berättade han den glada nyheten att de väntar barn.

”Jag ska bli pappa. Och du kommer bli världens bästa mamma”, skriver han på Instagram.

Till Hänt berättade Nathalie Thorén om känslorna kring graviditeten.

– Både jag och Mattias mår jättebra. Vi är väldigt lyckliga och förväntansfulla. Självklart är det, precis som för alla som ska bli föräldrar nervöst, men det här är verkligen något som vi ser fram emot så otroligt mycket. Vi har så mycket kärlek att ge, säger hon.

Sarah Sjöströms stora kärlekslycka – förlovad med Johan de Jong Skierus

Paret visar upp bebislyckan

Och nu har det alltså kommit en bebis, något som den nyblivna pappan glatt berättar om.

”25/1-2022 kl 23:36 föddes vår dotter Smilla. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar er”, skriver han på Instagram om postar flera bilder på den nya familjen.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Nathalie Thorén har också hon postat om sin dotter.

”25/1-2022 kl 23:36 föddes vår älskade lilla Smilla. Välkommen till oss, underbara dotter”, skriver hon.

Se också: 3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fru
1:15

Efter reklamen: Se också: 3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fru

(1:15)

Slå på ljud