Bonde-Susanna Karlsson akut till sjukhus med sonen Tor
VIDEO: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga
0:57

Efter reklamen: VIDEO: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

(0:57)

Slå på ljud

Året var 2018, och Susanna ”Showbonden” Karlssons, 31, föll pladask för den jämnårige snickaren Hannes Haraldsson – en kärleksresa man kunde följa i dejtingprogrammet Bonde söker fru. Nu dryga tre år senare är de nyblivna föräldrar till lille sonen Tor som nu är åtta månader gammal. Den lilla familjen bor på Susanna Karlssons gård i Valdemarsvik och står i akt att gifta sig inom kort.

Paren som funnit varandra i tv-program – och fått barn

Sonen fick åka Tor till akuten

Men just nu är inte allt frid och fröjd på gården. Familjen har drabbats av en långdragen förkylning. Både mamma Susanna Karlsson och främst lille sonen Tor är sjuka, de är nu inne på dag åtta med tuffa symptom. Under natten till tisdag var det så illa att man fick åka in till akuten med Tor som hade över 40 graders feber, sonen fick röntga lungorna på plats.

”Vi tog oss till akuten när febern steg upp mot 40,6 (högst hittills) dag åtta på eländet”, skriver hon på sina sociala medier och delar med sig av en bild på sin trötta son.

”Älsklingen, det blir en röntgen av lungorna innan vi kanske får åka hem igen”, fortsätter hon uppdatera senare under natten.

Bonde-Susanna Karlssons känslor över att bli anmäld till socialen

Tuffa tiden med sonen och sömnen

Den senaste tiden har med det inte varit lätt för familjen, bara under våren berättade Susanna Karlsson att hon tampades med tuffa sömn- och även ryggproblem.

Igår sa jag såhär till Hannes angående att jag just nu sover ganska dåligt på grund av att Tor vill vara väldigt nära på natten och som oftast ha fri tillgång till bröstet”, berättade hon på sina sociala medier i maj.

Samtidigt sa hon att det på det hela taget är värt att drabbas av smärtor och sömnbrist eftersom sonens Tor blotta närvaro är en ynnest för Bonde söker fru-paret. Susanna Karlsson har tidigare varit öppen med att vägen till att få barn inte var helt enkel för paret.

Efter många försök blev Susanna blev gravid 2019, men drabbades av ett missfall i vecka 12. Så när Tor väl kom till jorden var lyckan total för Susanna och Hannes.

Foto: TT/Instagram

SE OCKSÅ: 5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren
1:9

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 Bonde söker fru bebisar som fötts genom åren

(1:9)

Slå på ljud
Mest läst