Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Bonde-Susanna Karlssons känslor över att bli anmäld till socialen

18 feb, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
bonde-susanna-karlsson-socialtjänsten-soc-2022
Nu funderar Susanna Karlsson över sitt innehåll på sociala medier, och om hon ska tänka om i sina publiceringar för att inte riskera en anmälan till socialtjänsten.
Annons
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssagaBrand logo
Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

Året var 2018, och Susanna ”Showbonden” Karlssons, 31, hjärta spetsades av Cupids pilar å hon föll pladask när hon mötte jämnårige snickaren Hannes Haraldsson i dejtingprogrammet Bonde söker fru.

Nu drygt tre år senare är de nyblivna föräldrar till lille sonen Tor. Den lilla familjen bor på Susanna Karlssons gård i Valdemarsvik och har dessutom planer på att gifta sig. Kanske redan till sommaren 2022, säger Susanna i en exklusiv intervju med Hänt.

Annons
bondeparet Hannes och Susanna
Den som väntar på något gott!
Bonde-parets plan var till en början att ställa till med bröllop 2020, men så kom pandemin och så blev Susanna gravid med parets första barn Tor!

Efter Mariette Hanssons blivit anmäld till socialtjänsten

Både Susanna Karlsson, som kallar sig för Showbonden på Instagram, och Hannes Haraldsson delar mer än gärna med sig av sitt liv på sina sociala medier, något som nu fått i alla fall Susanna att tänka till. I svallvågorna av att artisten Mariette Hansson blivit anmäld till socialtjänsten funderar Susanna Karlsson själv på hur människor uppfattar henne och familjens liv på sociala medier.

Bonde-Susanna: Skulle ni anmäla mig till socialen?

”Skulle du anmäla mig till socialen för att mitt golv är fullt av leriga hund- och kattavtryck (för att det är svart) eller för att Tor har mat i ansiktet (för att han nyss åt?”, frågar hon sina följare på sociala medier nu.

Annons

”Kanske för att jag hade ett sånt där band som håller upp huvudet på sovande barn i bilen, eller för att bältet inte var tillräckligt hårt åtdraget. Kanske räknade någon ut att Tor satt i knät på Hannes när jag provkörde hans ny-gamla bil härom dagen? (Att jag ens vågade skriva det här nu...) vi åkte bara till ladugårdsplanen och tillbaka.”, skriver hon och undrar ifall någon skulle anmäla henne på grund av det.

Bonde-Susannas stora oro

Bonde-Susanna berättar att hon med tiden blivit mer och mer orolig över hur följare kan komma att reagera på det som hon lägger upp på sina sociala medier. Samtidigt säger hon att de flesta av hennes följare är väldigt snälla, och att hon sällan får elaka och onödiga kommentarer.

Annons

”Men jag lägger ändå mycket tanke på OM nån skulle se något jag inte tänkt till om. Jag har hört om hur andra (likt som jag med många följare) blivit anmälda till SOC på grund av ett stökigt hem till exempel, men jag lovar att det är inte därför jag dammsuger och våttorkar varje dag!”

”Nä nu ska ja byta Tors bajsblöja som han haft sen igår morse”, skojar hon när hon avslutar sitt inlägg.

Foto: TT/Instagram

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons