Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Bonde-Susanna Karlssons panik över att lämna sonen Tor själv med Hannes

28 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
FotografInstagram
Bonde-Susanna Karlssons panik över att lämna sonen Tor själv med pappan
I augusti förra året blev Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson från Bonde söker fru föräldrar åt sonen Tor. Nu berättar Susanna om känslorna kring att lämna sonen i ett par timmar och ge ansvaret till pappa Hannes.
Annons

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson fann varandra i kärleksprogrammet Bonde söker fru, och efter sin medverkan i tv håller sig relationen stark. Idag är Susanna och Hannes föräldrar åt sonen Tor, som kom till världen i augusti förra året.

TV: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssagaBrand logo
TV: Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons kärlekssaga

”Helt overkligt, Tor är här”, lät det då på den nyblivna mammans Instagram.

Parets svåra kamp för att få barn

Vägen till barn var inte helt enkel för paret. Både Susanna och Hannes har varit öppna med sin kamp för att bli föräldrar. Efter många försök blev Susanna blev gravid 2019, och drabbades av ett missfall i vecka 12.

”Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev hon i ett inlägg på Instagram där hon berättade om missfallet.

Annons

Paniken över att låta Hannes ansvara

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Susanna att hon varit på sin första danslektion. Men det inte helt smärtfritt. Lösningen med sonen Tor under tiden mamma Susanna var upptagen var inte helt optimal.

”Hannes gick med vagnen under tiden och det gick supertoppenbra, tills vi skulle åka hem och något slags ”jagvillinteåkabilnujagvillliggaisängenutbrott” kom! Men det är väll helt förståeligt då danslektionen börjar mitt i Tors nattning!”, skriver hon och förklarar att han nästa gång kommer att få stanna hemma med sin pappa istället.

Däremot känner hon en stress över att ge hela ansvaret till pappa Hannes.

”Men jag har såklart tänkt ”träna” på att jag är borta den här tiden några gånger innan Hannes får hela ansvaret själv genom att lossas att jag är borta med att typ sitter i köket i 2h! Nån mer än jag som varit/är såhär med sitt barn eller är jag fullständigt galen?”, fortsätter hon och bland kommentarerna är det många andra mammor som känner igen sig – och som konstaterar att Susanna inte är galen.

Se också: 3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fruBrand logo
Se också: 3 oförglömliga ögonblick från Bonde söker fru
Annons