Vem är Melania Trump?
Slå på ljud

Melania och Donald Trump har inte strösslat med bilder tillsammans efter att de lämnade Vita huset 20 januari. Paret flög ner till hemmet i Mar-a-lago i Florida i samband med att Joe Biden svors in som president, men efter det blev det tyst.

Det var först på Alla hjärtans dag den 14 februari, nästan en månad senare, som paret fotograferades tillsammans igen. Men då rörde det sig om enskilda bilder med fans på samma evenemang – paret ställde inte ens upp på bild ihop då, trots den kärleksfulla dagen.

En anledning till det frostiga äktenskapet sägs vara Donald Trump äldsta dotter, Ivanka Trump. Melania och Ivanka har aldrig kommit bra överens, efter att Donald Trump skilde sig från Ivankas mamma, Ivana Trump.

Att Ivanka tog rollen som sin pappas rådgivare och blev ”Första dotter” medan Melania Trump föstes åt sidan har stuckit i ögonen hos Melania, som menar att Ivanka trampade in på hennes territorium.

Melania Trump slår tillbaka mot anklagelserna – fokuserar på sonen

Donald Trump väljer Ivanka över Melania om han måste

Stephanie Winston Wolkoff, som har skrivit en bok om sin tid som Melanias rådgivare, menar att Melania ordnade så att Ivanka inte filmades av några tv-kameror när Donald Trump svors in som president 2017.

Wolkoff menar att bråket kan bli det som till sist gör att Donald och Melania skiljer sig.

– En av anledningarna till att jag skrev som jag gjorde var att peka på att Ivanka inte hade några problem att utnyttja Melania och alla traditioner i Vita huset. Hon brydde sig inte om några regler eller om någon annan, säger hon.

Skulle Donald Trump behöva välja sida mellan sin fru och sin dotter så råder det inga tvivel vem han är lojal mot menar författaren – Ivanka är sin pappa upp i dagen.

– Hon är ”Donald i kostym”. Hon är Donalds ess i rockärmen. Och om Donald tvingas välja mellan dem skulle det bli Ivanka.

Joe och Jill Bidens tröstande ord till amerikanska folket: ”Lite hopp”

Mest läst