Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Britney Spears har drabbats av missfall: ”Djupaste sorg”

15 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Britney Spears och Sam Asghari
För en månad sedan berättade Britney Spears att hon väntade barn med Sam Asghari.
Nu meddelar paret den tråkiga nyheten att de drabbats av missfall.
Annons
Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paretBrand logo
Britney Spears och Sam Asghari – så träffades paret

I mitten av april berättade Britney Spears, 40, på sina sociala medier att hon väntar sitt tredje barn, och sitt första med fästmannen Sam Asghari, 28.

”Jag gick ner i vikt inför min resa till Maui, bara för att gå upp det igen. Jag tänkte: Men gud, vad har hänt med min mage? Så min make sa att jag nog var mat-gravid, så ja jag tog ett graviditetstest... Och ja...”, skriver hon på sin Instagram och avslöjar nyheten:

”...jag ska få barn”

Sedan tidigare har Britney Spears tonårssönerna Preston, 16, och Jayden, 15, tillsammans med ex-maken Kevin Federline, 44.

Britney drabbades av förlossningsdepression

I inlägget berättade Britney Spears också om komplikationerna som hon fått vid sina tidigare graviditeter, och att hon drabbats av förlossningsdepression.

Annons

”Det var hemskt... och kvinnor pratade inte om det då... vissa ansåg att det var farligt om en kvinna klagade på det med en bebis i magen. Men nu pratar kvinnor om det varje dag”, skrev hon.

Britney Spears och Sam Asghari har varit tillsammans sedan 2016, och förlovade sig nyligen. Även han delade nyheten på på sociala medier:

”Giftermål och barn är en naturlig del i en stark relation fylld med kärlek och respekt. Faderskapet är något som jag alltid sett fram emot, och det är inget jag kommer ta för givet. Detta är det viktigaste jobbet jag någonsin tar på mig!”, skrev Sam Asghari på Instagram.

Stora sorgen över missfallet

Nu berättar Britney Spears och Sam Asghari att barnet gått förlorat.

”Det är med djupaste sorg vi måste berätta att vi har förlorat vår mirakelbebis tidigt i graviditeten. Det här är en svår tid för alla föräldrar”, skriver de i ett gemensamt Instagraminlägg.

De skriver att de kanske borde väntat lite längre med att berätta om graviditeten, men att de var så upprymda och spända på att få dela med sig om nyheten.

”Den kärlek som vi känner för varandra är vår styrka. Vi kommer att fortsätta försöka utöka vår vackra familj”, skriver de.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons