Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Sofia ”PT-Fia” Ståhl om romansryktet med kollegan Elin

14 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Sofia Ståhl och Tareq Taylor
Sofia ”PT-Fia” Ståhl har hittat kärleken på nytt i tv-kocken Tareq Taylor.
Nu berättar hon att folk har trott att hon förälskat sig i någon helt annan – hennes projektledare Elin Sjödén.
Annons
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoriaBrand logo
Tareq Taylor och sofia "PT-Fia" Ståhl - parets kärlekshistoria

Tidigare i år började de ryktas om att Tareq Taylor och Sofia Ståhl börjat träffa varandra, och i april bekräftade de att så var fallet.

– Det är klart jag är kär! Hon har alla de kvaliteter som jag uppskattar så mycket. Det är jättebra, berättar Tareq Taylor för Aftonbladet.

Tv-kocken skilde sig från Kristina Taylor förra året, efter att han varit gifta i 26 år.

PT-Fia om tunga skilsmässan

Sofia Ståhl har också hon en skilsmässa bakom sig, något som hon öppnar upp om i en intervju med Wellness.

– Jag och min exman har ett barn tillsammans. Men jag visste någonstans hela tiden att det här var rätt. Jag kände det i kropp och själ och hjärta, att allt är som det ska vara och jag blev så lugn av det. Även om det var det svåraste och vidrigaste och jobbigaste jag varit med om så var allt precis som det skulle och det var någon slags tillit som jag kunde luta mig lite emot, säger hon.

Annons

Med Tareq Taylor verkar hon dock ha hittat rätt. De hade träffats långt innan de blev ett par, under inspelningen av Lyckomaten som det gjorde tillsammans.

– Allt med honom och vår relation gör mig lycklig. Vi är extremt lika och ändå så olika att vi utmanar varandra och utvecklas tillsammans. Vi värdesätter det vi har hittat tillsammans och i varandra. Han är mer än jag visste fanns i en och samma man, säger hon till Wellness.

Trodde att PT-Fia skilde sig för att vara med Elin Sjödén

Sofia Ståhl är hälsoprofil, och bloggar för Femina. Hon har också podcasten Ofiltrerat, och nyligen startade hon en kortversion av den (Filtrerat) tillsammans med sin projektledare och vän Elin Sjödén.

– Det är många som efterfrågat ett format med mig och Elin för att de gillar våra snack och vår jargong. Vissa trodde faktiskt att jag skiljde mig för att jag var kär i Elin. En följare skrev att ”jag har följt dig så länge och jag har bara antagit att du var kär i Elin och att det var därför du skilde dig”.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons