Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Britney Spears söner var vuxit om henne – privata bilden som visar

25 feb, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
Britney Spears, 39, två söner från äktenskapet med Kevin Federline, 42, har hunnit bli tonåringar. De har dessutom vuxit om stjärnan vilken fått fansen att häpna. Här är bilden som visar.
Annons
Britney Spears nu och dåBrand logo
Britney Spears nu och då

Det kan kännas som igår när Britney Spears meddelade att hon väntade sitt och dåvarande maken Kevin Federlines första barn. Sonen Preston föddes i september 2005 och är idag 15 år. Redan året därpå kom lillebror Jayden, 14, till världen.

Sönerna är alltså tonåringar och något som nu fångat fansens uppmärksamhet är den privata bilden som visar att de båda dessutom vuxit om sin mor!

På hajk med sönerna

Bilden som postats av ett inofficiellt fankonto på Instagram föreställer Britney och hennes två söner under en vistelse i naturen. De står sida vid sida i ett öppet landskap med berg och klar himmel i bakgrunden. Britney bär vita shorts, sneakers och en blus med v-ringad hals. Hon har solglasögon och ett munskydd som hon stoppat under hakan som för att visa sitt stora leende på bilden.

På varsin sida om sin kändismamma står sönerna som båda bär baggy jeans, vit överdel och munskydd som täcker stora delar av ansiktet. Men den detalj som sticker ut mest i fansens tycke är alltså pojkarnas längd.

Fansens fina reaktioner

Nu är inte Britney superlång, med sina 1,63 meter kan man kanske ändå förstå att två killar i tonåren hinner ikapp och förbi på höjden.

Annons

Reaktionerna på bilden är ändå starka. Ett fan skriver:

"Omg !! De är så stora !”. Ett annat: ”Omg! De är längre än Brit”, ett tredje ”Awww, de har blivit så stora!!! Jag älskar att hon älskar sina barn så mycket, önskar dem allt gott”.

Fansen spekulerar också i när bilden är tagen och en kvalificerad gissning är december i fjol, eftersom Britney då själv postade bilder från en hajk där hon bar samma outfit som på bilden med sönerna.

Minskad vårdnad om barnen

Britney och ex-maken Kevin Federline separerade 2006. Fram tills för ett år sedan hade de delad vårdnad om sönerna men efter en omförhandling av villkoren får stjärnan nu endast träffa barnen i sällskap av annan vuxen. Hon lever tillsammans med pojkvännen Sam Asghari, 26.

Källa: Hänt

Foto: TT

LÄS MER:

Annons