Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Brooke Shields dotter Grier Henchy har vuxit upp – går i mammas fotsteg

19 apr, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
Brooke-shields-dotter-Grier Henchy-
I en ny kampanj för underkläder dyker skådespelaren Brooke Shields upp tillsammans med 16-åriga dottern Grier.
”Det är en stor ära”, berättar Shields om lyckan över att få arbeta med sin yngsta dotter.
Annons

Nu visar Victoria's Secret upp sin mors dag-kampanj, i vilken de låter modeller posera tillsammans med sina familjemedlemmar. Bland andra dyker Brooke Shields, 56, upp tillsammans med sin 16-åriga dotter Grier Henchy, som nu onekligen går i sin modell tillika skådis-mammas fotspår. Tillsammans poserar de i pyjamas på de svartvita bilderna.

TV: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-taletBrand logo
TV: 5 bevis på att alla kändisar såg ballare ut på 90-talet

”Jag är överlycklig över att få vara en del av Victoria's Secrets mors dags-kampanj i år. Att få göra detta tillsammans med min dotter, och att få visa det vackra i vår relation var en dröm som gick i uppfyllelse”, skriver Brooke Shields på sina sociala medier samtidigt som hon delar med sig av ett rörande klipp från kampanjen. Och under inlägget forsar det in kommentarer som både hyllar och gör klart att mor och dotter är slående lika.

Annons

”Att få chansen att göra detta tillsammans med dessa dynamiska kvinnor och deras familjemedlemmar för att hylla kvinnor i allmänhet – är en stor ära. Spana in kampanjen och VS-kollektionen redan idag”, fortsätter skådespelaren tillika fotomodellen sitt inlägg.

I kampanjen får vi se hur flera kvinnor öppnar upp om moderskapet, och om sina tankar kring familjelivet. Att få arbeta med dottern Grier Henchy tyckte mamma Shields var underbart:

– Det var verkligen ett stort och stolt ögonblick för mig att stå modell tillsammans med min dotter för en sådan värdefull kampanj, förklarar Brooke Shields i magasinet InStyle.

Annons

Brooke Shields familjeliv – maken och döttrarna

Brooke Shields har två döttrar: Rowan Henchy, 19, och Grier Henchy, 16 – båda tillsammans med maken tillika manusförfattaren Chris Henchy, 58. De träffades via gemensamma vänner 1999 och gick och gifte sig två år senare.

Brooke Shields drabbades av förlossningsdepression

Den blå lagunen-skådisen har tidigare öppnat upp om när hon drabbades av förlossningsdepression efter äldsta dottern Rowan Henchys födsel. Hon skrev även en bok på temat, något som den tidigare Endless love-kollegan Tom Cruise, 59, reagerade starkt på. Han menade att var dåligt av henne att förespråka medicin mot depression, och efter hans uttalande startades ett ordkrig mellan skådisarna. Brooke Shield menade att han inte borde berätta för kvinnor hur de ska hantera sin hälsa.

Se också: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Se också: Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons