Efter tio år i Coldwater Canyon har Cameron Diaz och Benji Madden bestämt sig för att flytta, något som flera amerikanska medier har rapporter om. Däribland tidningen Variety.

Parets nya hus ligger i Beverly Hills Post Office i Los Angeles, Kalifornien, och bland grannarna finns bland andra Vin Diesel, John Mayer och Kate Upton.

Mysig trädgård, fri från insyn.

NIPI / Backgrid UK / NTB

Huset är ljust putsat, har silvrigt plåttak och svarta fönsterkarmar. Boytan uppgår till drygt 862 kvadratmeter och sammanlagt rymmer huset sju sovrum och tio badrum.

Interiören kännetecknas av den öppna planlösningen, den rymliga takhöjden och de exklusiva materialvalen. Förutom traditionella rum som kök och vardagsrum rymmer Cameron Diaz och Benji Maddens nya hus även en matsal med ett temperaturkontrollerat vinkabinett, en walk-in-closet samt ett biorum.

Imponerande rymd i vardagsrummet.

NIPI / Backgrid UK / NTB

Exklusivt kök med social planlösning.

NIPI / Backgrid UK / NTB

Den stora vinkylen känns nästan som ett konstverk i det här rummet.

NIPI / Backgrid UK / NTB

Utvändigt är huset nästan lika lyxigt som invändigt. Den lummiga trädgården rymmer, förutom många fina växter, även en eldstad, ett utomhuskök och en pool med ett interagerat spabad.

Prislappen? Drygt 130 miljoner kronor.

Magisk eldstad i ett av sovrummen.

NIPI / Backgrid UK / NTB

Hörde vi filmkväll? Ja, så klart!

NIPI / Backgrid UK / NTB

Minst sagt lyxkänsla i badrummet.

NIPI / Backgrid UK / NTB

Blev föräldrar för snart ett år sedan

Vid årsskiftet 2019/2020 avslöjade Cameron Diaz och Benji Madden att de hade blivit föräldrar till en liten dotter. Det var i ett inlägg på Instagram som de båda delade med sig av dottern Raddix födelse.

”Vi är så glada, välsignade och tacksamma över att vi får börja det här decenniet med att berätta om födseln av vår dotter, Raddix Madden. Hon har omedelbart fångat våra hjärtan och gjort vår familj komplett”, skrev de.

Eftersom paret lyckades hålla hela graviditeten hemlig kom beskedet som en chock för många. Enligt vissa uppgifter ska de ha använt sig av surrogatmamma, men det är ingenting som de har kommenterat än.

Foto: TT

6 Bästa julklappstipsen till honom
Slå på ljud

LÄS MER:

Nu kan du köpa en egen ö – strax utanför Stockholm

9 helt magiska hotell för en vinterweekend

Hit flyttar Katy Perry och Orlando Bloom – efter dottern Daisys födsel

Mest läst