Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Cameron Diaz om att bli mamma vid 47: ”Många gör ju tvärtom”

07 mar, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Cameron Diaz.
Det har gått åtta år sedan Cameron Diaz lämnade skådespeleriet bakom sig.
Och det lär inte bli någon comeback för den tidigare filmstjärnan.
I en intervju med Naomi Campbell berättar 49-åringen om den nya livet som mamma.
Annons
TV: 5 saker om Cameron Diaz du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 saker om Cameron Diaz du kanske inte visste

2014 släpptes tre filmer med Cameron Diaz. De tre komedierna komedierna Annie, Sex tape och The other woman kom också att bli hennes sista. Och mottagandet var kanske inte vad hon hade hoppats på.

Istället fick hon Alliance of women film journalists pris i kategorin ”skådespelerska i störst behov av en ny agent”. Hon tilldelades också en utmärkelse på skämskuddegalan Golden raspberry awards.

Cameron Diaz val för dottern

Så helt konstigt är det kanske inte att hon där och då tröttnade på uppmärksamheten. Det verkar inte heller som att någon comeback är att vänta från Gangs of New York-stjärnan.

– Det är inget som jag siktar på, men om jag kommer? Jag vet inte, jag har ingen aning. Kanske, man ska aldrig säga aldrig, men jag kan inte föreställa mig att vara en mamma som under mitt barns första år behöva tillbringa tid på en filminspelning som tar upp 14-16 timmar av min dag, säger hon.

Annons

”Den enda pressen som jag känner nu är att jag måste leva tills jag är 107”

Hon blev nämligen mamma i slutet av 2019 till dottern Raddix tillsammans med maken Benji Madden. Hon var då 47 år. Det talar hon ut om i Naomi Campbells intervjupodcast på Youtube.

– Jag älskar det. Många gör ju tvärtom. De gifter sig och skaffar familj när de är unga, men jag har gjort det under andra halvan av mitt liv. Den enda pressen som jag känner nu är att jag måste leva tills jag är 107. Så ingen press!, säger Den där Marry-skådisen i No filter och tillägger:

– Men jag känner verkligen att det har varit den lyckligaste tiden i mitt liv. Trots alla fantastiska upplevelser som jag haft, med resor och allt jag åstadkommit genom att arbeta hårt och allt som jag gjort som jag är stolt över, säger hon.

Cameron Diaz tror också att hon uppskattar att ha en familj mer nu tack vare att hon är lite äldre.

– När man skaffar familj som ung är det som allt annat. Du bara gör det. Men när du gör det i min ålder, så är det ett väl övervägt val och du måste verkligen jobba hårt för det.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons