Cameron Diaz och Benji Madden
Kvinnorna som tjänar mest i Hollywood
Slå på ljud

Vid årsskiftet avslöjade skådespelaren Cameron Diaz och artisten Benji Madden att de hade blivit föräldrar. Det var i ett inlägg på Instagram som de båda delade med sig av dottern Raddix födelse.

”Vi är så glada, välsignade och tacksamma över att vi får börja det här decenniet med att berätta om födseln av vår dotter, Raddix Madden. Hon har omedelbart fångat våra hjärtan och gjort vår familj komplett”, skrev de.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Beskedet kom som en chock för fansen, då paret lyckats hålla hela graviditeten hemlig. Enligt vissa uppgifter ska de ha använt sig av surrogatmamma, men det är ingenting som paret har kommenterat än.

Vill inte visa upp dottern Raddix på bild

De förklarade även i inlägget på Instagram att de inte skulle lägga ut några bilder på dottern eller dela med sig av ytterligare information då de ville göra allt för att skydda henne. Cameron Diaz och Benji Madden gifte sig 2015 och har alltid valt att hålla allt med sin relationen väldigt privat.

Cameron Diaz och Benji Madden håller hand

En av få bilder som finns på det hemlighetsfulla paret ihop.

Därför blev många förvånade när Cameron Diaz nyligen dök upp på klädkedjan Who What Wear:s livesändning på Instagram. Där öppnade hon upp sig om livet i karantän och om livet som nybliven mamma.

– Jag har ju levt lite som i karantän ändå eftersom att jag har en tre månader gammal bebis här hemma. Så mitt liv har varit alldeles tyst och stilla de senaste månaderna, ska hon ha sagt i sändningen enligt The Mirror.

Cameron Diaz om livet som mamma

På grund av coronaviruset tar de inte emot besök där hemma. Det är  bara hon, maken och lilla Raddix i en egen liten bubbla.

– Men det är mysigt. Och jag älskar att vara i en bubbla och att ha mitt liv här hemma tillsammans med min man och massa matlagning, berättar Cameron Diaz.

Att få barn beskriver hon som det bästa som någonsin har hänt henne.

– Jag älskar att vara mamma! Det är det allra, allra bästa med mitt liv. Jag är så tacksam och så glad och det är det bästa någonsin och jag är så lyckligt lottad som får göra det här med Benji och vi har det så bra. Jag är så upprymd. Jag kan inte fatta det, säger en överlycklig Cameron Diaz.

Foto: TT, Instagram.

Läs mer: 

Sanningen bakom Cameron Diaz hemliga graviditet

13 överraskande kändispar du inte visste har varit ihop!

Kändisar som har blivit föräldrar i hemlighet

Mest läst