Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Camilla Läckberg: ”Trodde Simon skulle bli en sommarkatt”

27 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
Fotograftt
Simon Sköld och Camilla Läckberg
Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit gifta sedan 2017 och tillsammans har de dottern Polly. Nu berättar författaren om hur relationen är med 13 år yngre maken.
Annons

Det var 2013 som Camilla Läckberg, 48, och Simon Sköld, 35, träffades för första gången. Simon var då entrévärd för eventet som Camilla hade för att fira tio år som författare. Och resten är ju historia. 2016 föddes dottern Polly och året därpå gifte sig Camilla och Simon.

Camilla om relation med Simon

Camilla har varit gift två gånger tidigare, först med ex-maken Micke Eriksson som hon har barnen Wille och Meja med och efter skilsmässan gifte hon om sig med Martin Melin. Tillsammans fick de forna makarna sonen Charlie.

Och när paret träffades funderade Camilla på varför Simon ville ha henne – hon var ju trebarnsmamma och skild, medan var 27 år och singel.

– Han var då lättviktare och före detta mästare i karate och hade påbörjat sin karriär i MMA. Han var då 13 år yngre, men som jag brukar säga, redan då gammal – Sveriges yngsta farbror – men det visste jag ju inte då. Jag trodde Simon skulle bli en sommarkatt, berättar Camilla i en intervju med Amelia och fortsätter:

Annons

– Jag var författare, skild två gånger och hade tre barn, och tänkte mig då ett liv som singel. Jag letade inte aktivt efter någon. Simon var 27 år, singel, fajtades internationellt i sin sport. Var han något för mig, och ville han ha en skild trebarnsmorsa?

”Det irriterade mig”

Då det skiljer sig 13 år mellan Camilla och Simon har paret fått utstå en hel del kommentarer om åldersskillnaden och folks åsikter är något som under åren har irriterat Camilla.

– Kommentarerna om att jag var så pass mycket äldre tog aldrig slut i början, typ: han tog mig för pengarna. En inte helt ovanlig åldersskillnad, men när kvinnan är den äldsta då låter det annorlunda och det irriterade mig. Vi gifte oss 2017. Idag är det väl ingen som tvivlar på att vi älskar varandra. Vi passar dessutom väldigt bra ihop och har fruktansvärt roligt tillsammans.

Men trots att Simon blivit kallad för ”boytoy” säger Camilla att maken egentligen är mer av en ”hemmakatt”. Paret vill gärna vara hemma tillsammans och laga mat, kolla tv-serier och umgås med barnen.

Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssagaBrand logo
Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons