Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Camilla Läckberg om starka relationen med bonusdottern Fanny, 18

20 maj, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
Läckberg
Nu fyller Martin Melins dotter Fanny 18 år, och ex-hustrun Camilla Läckberg gör klart att hon älskar sin bonusdotter!
Annons
Camilla Läckberg – om mammarollen och relationernaBrand logo
Camilla Läckberg – om mammarollen och relationerna

Deckardrottningen Camilla Läckberg var tidigare gift med tv-polisen Martin Melin. De var ett väl omskrivet kändispar och dök upp i många olika celebra sammanhang. Men 2013 började det gnissla i äktenskapet och skilsmässan blev ett faktum. Under relationen hann de med att skapa sig ett litet kärleksbarn – sonen Charlie som nu är elva år gammal.

Innan relationen med Martin Melin hade Camilla Läckberg också barnen Wille och Meja, och Martin Melin hade barnen Fanny och Felix från sitt tidigare äktenskap.

Annons

Camilla Läckbergs ord om bonusdottern Fanny

Sedan 2017 är Camilla Läckberg gift med Simon Sköld och de äkta makarna har den femåriga dottern Polly tillsammans. Men trots att åren gått och nya band har knutits gör Camilla Läckberg nu klart att relationen med sina bonusbarn är fortsatt fin. För i samma veva som Martin Melins dotter Fanny fyller 18 – hyllar Läckberg henne till skyarna på sina sociala medier.

”Idag fyller hon 18 år! Min kloka, roliga, underbara, vackra bonusdotter Fanny! Så tacksam jag fått behålla henne i mitt liv, och hennes mamma och jag har enats om att jag har viss procentandel i henne. Hon har funnits i mitt liv sen hon var fyra år gammal och vi har gillat varann sen första början. Älskar dig Fanny. GRATTIS på din STORA dag!!!!”, skriver hon och avslutar med hashtaggen Stjärnfamilj.

Simon Skölds ord till bonusdottern Fanny

Och det är inte bara bonusmamman Camilla Läckberg som firar in Martin Melins dotter Fannys födelsedag – även Simon Sköld som numera också är en del av den stora familjen ville vara med å fira! På sina sociala medier visar han nämligen stolt upp en hemmagjord tårta på vilken han skrivit Fannys namn.

Annons

”Självklart blev de en tårta idag på morgonen. Tradition som inte får glömmas”, skriver Simon Sköld på Instagram samtidigt som han visar upp sitt begåvade mästerverk klätt i grön marsipan. Han skriver också:

”Idag är ingen vanlig dag för idag är det Fannys födelsedag 18 år och det känns som igår jag träffade dig för första gången då du bara var en liten tjej på 11 år och ställde frågan "hur lång är du" 10 000 gånger. Jag är 172 om du glömt eller fortfarande undrar! Jag är glad och tacksam att jag får vara en del av ditt liv, och nån form av Bonuspappa till dig. Stort Grattis Fanny.”

Bilder från förr

Camilla Läckberg med Martin Melin och barn på biopremiär 2013.
Camilla Läckberg med Meja, Charlie och Fanny på premiären av Frost 2014.

Foto: TT

Annons