Camilla Läckberg
VIDEO: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga
0:57

Efter reklamen: VIDEO: Camilla Läckberg och Simon Skölds kärlekssaga

(0:57)

Slå på ljud

Camilla Läckberg har onekligen en stor stjärnfamilj. Med tre olika pappor har hon barnen Meja, Wille, Charlie och Polly. I ett inlägg på Instagram berättar hon att tolvåriga sonen Charlie dessutom fått en nära relation till Martin Melins exfru Christina.

Izabella Scorupco om barnbeslutet med maken Karl Rosengren

Camilla Läckberg och Martin Melins familj

Camilla Läckberg och Martin Melin gifte sig 2010 och fick under sina fyra år som gifta sonen Charlie. Båda hade barn från tidigare förhållanden när de träffades. Martin Melin hade barnen Fanny och Felix tillsammans med exfrun Christina och Camilla hade barnen Meja och Wille med exet Micke Eriksson.

Sedan Camilla och Martin valde att skilja sig 2014 – så har familjen forfarande hållit ihop. Även Martins dotter Fanny har en nära relation med Camillas nya make Simon Sköld. 2016 fick Camilla och Simon dessutom dottern Polly som blivit stjärnfamiljens minsting.

Måns och Ciara Zelmerlöw har fått sitt andra barn – avslöjar bebisens namn

Camilla om Martins exfru Christina

På Instagram berättar nu Camilla Läckberg att sonen Charlie även fått en nära relation till Martin Melins exfru. Camilla berättar i inlägget att sonen är på Cypern med Christina – något han varit flera gånger tidigare. Hon skriver också att Christina blivit som en extramamma till Charlie.

”Hej Martin Melin! Det där med att vi gett din exfru hedersuppdraget som extramamma till Charlie och hon nu för x:te gången tar med honom till Cypern och detta är bilden vi får - asså VAR det ett bra föräldrabeslut??” skriver Camilla skämtsamt då sonen syns i bilden tillsammans med fem kvinnor.

”Ska vi och Simon ta nästa plan ner?” skriver Camilla och adderar att hon skämtar och säger istället att mamma Stina är bäst.

”Han kommer bli odräglig när han växer upp! Han förstod inte heller varför han inte kunde ta vänster när han klev in i planet…” svarar Martin Melin på Camilla Läckbergs Instagram-inlägg.

SE OCKSÅ: Camilla Läckbergs stilresa genom åren
0:54

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Camilla Läckbergs stilresa genom åren

(0:54)

Slå på ljud