Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Camilla Läckbergs ord om åldersskillnaden med Simon Sköld

15 jul, 2020 
AvJakob Meijer
FotografTT
Författaren Camilla Läckberg tillsammans med maken Simon Sköld
Camilla Läckberg har fått höra både det ena och det andra om åldersskillnaden mellan henne och maken Simon Sköld.
Nu avslöjar hon en av de stora fördelarna med att ha en yngre partner!
Annons

Författaren Camilla Läckberg, 45, och Simon Sköld, 33, träffade varandra för sex år sedan, och det slog gnistor direkt. Det var i samband med ett pr-möte som Camilla noterade att det satt en söt och vältränad kille i rummet.

”Han hade fantastiska bruna ögon. Och jag tänkte för mig själv att: ja men honom kan ju vara trevligt att titta på under mötet…”, berättade Camilla på sin blogg.

Men faktum är att de två hade stött på varandra redan några år tidigare när Camilla firade tio år som författare. Simon jobbade nämligen på festen. I det här fallet med att, i bar överkropp, välkomna gästerna.

När polletten trillade ner för Camilla under mötet kom hon på sig själv med att säga att hon inte kände igen Simon med kläderna på. Men repliken verkade inte skrämma hennes framtida make, tvärtom. För när Camilla senare tog kontakt med honom på Instagram bytte de nummer och bestämde sig för att ses.

Efter det kom både giftermål och dottern Polly, som i dag är fyra år. Trots att kärleken varit stark mellan Camilla och Simon så har folk tvivlat kring att deras förhållande ska hålla, och det på grund av åldersskillnaden. Simon Sköld är 13 år yngre än Camilla.

Annons

Men paret har visat att tvivlarna har fel. Fem år in i förhållandet valde Camilla Läckberg också att ge en rejäl känga till de hon kallar för ”olyckskorpar”.

”Tänk va. Alla som tyckte, hade åsikter, kraxade som olyckskorpar, dömde ut. För 13 års åldersskillnad. Åt ‘fel’ håll. Nu drygt fem år senare står vi starkare än någonsin. Älskar dig Simon”, skrev hon på Instagram.

Camilla Läckberg avslöjar fördelen med åldersskillnaden

Om somliga menat att det finns nackdelar med att vara tillsammans med en yngre partner, så menar Camilla att det finns stora fördelar, vilket hon nu avslöjar.

I dagarna har paret haft filmmys, berättar Camilla på Instagram.

”Jag och maken älskar film. Dyrkar film”, skriver hon till en bild på filmen That thing you do med Tom Hanks i huvudrollen.

”Och en av de stora fördelarna med vår åldersskillnad är att jag kan dra fram filmer ur rockärmen som är awesome. Som han missat. Och som jag gärna ser igen”.

Annons

Filmen är från 1996 då Simon var nio år gammal, och Camilla 22 år.

Camilla får också medhåll av sina följare, som även ger tips på andra klassiker paret kan se:
”Samma här! Min man är 10 år yngre än mig och jag har fått presentera klassikerna När lammen tystnar, ”Sova med fienden” och Cape fear bland annat”

FOTO: TT

LÄS MER:

Annons