camilla läckberg och sonen wille på Galapremiär av Smurfarna 2011
1:22

Efter reklamen: Camilla Läckberg – 6 saker du inte visste om författaren

(1:22)

Deckardrottningen Camilla Läckberg var tidigare gift med tv-polisen tillika Robinson-vinnaren Martin Melin. De var ett väl omskrivet kändispar och dök upp i många olika celebra sammanhang. Men 2013 började det gnissla i äktenskapet och skilsmässan blev ett faktum. Under relationen hann de med att skapa sig ett litet kärleksbarn – sonen Charlie som nu är elva år gammal.

Camilla Läckberg om starka relationen med bonusdottern Fanny, 18

Camilla Läckbergs stora bonusfamilj

Camilla Läckberg med barnen Meja och Wille under en gala på Cafe Opera 2006.

Camilla Läckberg med dottern Meja och den gapande sonen Wille under en gala på Cafe Opera 2006.

Innan relationen med Martin Melin hade Camilla Läckberg också barnen Wilhelm ”Wille” och Meja från sitt tidigare äktenskap med Micke Eriksson – som hon skilde sig från 2006, efter många år tillsammans. Camilla Läckberg och Micke Eriksson träffades redan under perioden då Camilla studerade på Handelshögskolan i Göteborg.

Sedan 2017 är Camilla Läckberg gift med Simon Sköld och de äkta makarna har den femåriga dottern Polly tillsammans.

Därför sover Camilla Läckberg och Simon Sköld inte ihop – egna orden

Camilla Läckberg om kraschade relationen med Willes pappa

Camilla Läckberg har tidigare förklarat att äktenskapet med Micke Eriksson började braka samtidigt som hennes karriär började ta fart. När deckardrottningens fjärde bok Olycksfågeln sålde som smör i bokhandeln kom även framgången, vilket hon menar ställde sig i vägen för äktenskapet.

Maken Simon Sköld och Camilla Läckberg med barnen Meja, Charlie och Wille på förhandsvisningen av Camilla Läckbergs Lyckoviken på Fotografiska i Stockholm i höstas.

Maken Simon Sköld och Camilla Läckberg med barnen Meja, Charlie och Wille på förhandsvisningen av Camilla Läckbergs Lyckoviken på Fotografiska i Stockholm i höstas.

– Nånstans där började det knaka i fogarna på mitt första äktenskap. Vi kämpade ett tag eftersom vi hade två småbarn, men till slut kände jag ‘det här går bara inte’, har Camilla tidigare berättat i tv-programmet Stjärnorna på slottet.

Camilla Läckbergs son Wille har vuxit upp

Och nu är då Camilla Läckberg och Micke Erikssons son Wille redo för vuxenlivet. För killen har efter slit och plugg nu tagit studenten! I veckan delade Camilla med sig av en drös med bilder på sonen, och samtidigt slog hon fast att firandet skedde hon ex-maken och Willes pappa Micke. Bilderna visar att även maken Simon Sköld var med hos exet.

”Nu är han utsprungen!”, skrev Camilla Läckberg.

Fina familjerelationen med Willes pappa Micke

”Firande med båda familjerna plus några av Willes kompisar hemma hos Willes pappa ikväll... Sjukt gott, alla hade trevligt, sonen var nöjd. En milstolpe i livet avprickad”, hurrar hon på sina sociala medier.

Mer läsning

Femina