Carina Berg om sin ånger över snaggade frisyren
Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?
0:59

Efter reklamen: Intervju med Carina Berg om starkaste ögonblicket från Var fan är storken?

(0:59)

Slå på ljud

Vi har sett henne i många stilar genom åren, och starkast minns vi Carina Berg i sin ikoniska look under den senare 00-talet, när hon klädde i en snaggad frisyr. Hon snaggade sig under en inspelning av tv-programmet Berg flyttar in, när hon var på besök hos Martin Stenmarck så fick han äran att raka av Carina Bergs hår.

Carina Berg om sin snaggade frisyr

Efter att avsnittet sänts var det många som undrade om det var på riktigt.

– Det är klart att det är på riktigt. Det var en i redaktionen som tyckte att vi kunde fejka allt, men vår sminkös sa att det aldrig går att få naturligt. Så allt fick åka av. Men det växer ju ut..., sa hon under en livechatt på TV4.

– Jag hade föreställt mig att jag skulle bli mer lik SkallePer än vad jag blev. Så, jo vars. Helt okej blev det, sa hon då.

I det senaste avsnittet av podcasten Berg & Gynning hittar sig själva, som hon driver ihop med nära vännen Carolina Gynning, minns hon själv tillbaka på tiden i kortare hår.

– Om jag rakar mig igen, då kommer jag vara tuff, säger Carina Berg varpå Carolina Gynning inte kan hålla sig för att höja ett varningens finger:

Carina Berg och Kristian Luuk.

Carina Berg och Kristian Luuk.

– Men du vet också att du lagt på dig några år sedan dess, så att du inte bara gör det och sen ångrar dig så jävla mycket.

”Jag var som en cirkel med en ananas-frisyr”

Men Carina Berg konstaterar ju istället att det växer ut. Hon minns dock ett tillfälle då hon inte alls trivdes i det kortare håret – när hon var gravid med sonen Holger.

– Vet du var som var inte bra när jag rakade mig sist? Det var när det hade växt ut till mitten av öronen, då var jag gravid och jag var så rund. Jag hade ett helt runt ansikte, jag var som en cirkel. Med en ananas-frisyr, säger Carina Berg.

Här är 12 svenska kändiskvinnor som dejtat samma män

SE OCKSÅ: 5 kändisar som blivit föräldrar under 2021
0:56

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 kändisar som blivit föräldrar under 2021

(0:56)

Slå på ljud
Mest läst