Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Bergfeldt om sina ex: “Kunde inte hantera kvinnlig framgång”

21 mar, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
carina-bergfeldt-
”Med Jesper har det aldrig varit några konstigheter”, säger Carina Bergfeldt när hon tänker tillbaka på sina relationer från förr.
Annons
Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlekBrand logo
Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlek

Första gången Carina Bergfeldt, 42, träffade sin numera make Jesper Zølck, 43, var hon i en relation. Men eftersom dragningskraften till dansken (som hon kallar honom) var så pass stor valde hon att avsluta relationen med sin dåvarande och tog en drink med Jesper Zølck. Resten är historia. Idag är de gifta och har den snart tvåårige sonen Hamilton tillsammans.

Men vägen till barn var inte helt enkel. Efter ett misslyckat IVF-försök så hände det äntligen på naturlig väg! Och man kan verkligen kalla det för kärleksbebis, då den lilla blev till under bröllopsresan, och föddes på alla hjärtans dag 2020.

– Innan vi hann göra IVF-försök nummer två gifte vi oss, och på bröllopsresan hände det. Jag skulle ha fått mens, men ville inte ta testet och bli besviken igen. På vägen hem från Saint-Barthélemy mellanlandade vi i Panama, köpte ett test och gjorde det på hotellet. Och där var de blå strecken. Jag grät, Jesper skrattade, har hon tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Carina Bergfeldt om sina tidigare relationer

2021 var Carina Bergfeldts stora år. Inte nog med att hon utsågs till årets kvinnliga programledare på Kristallen och gjorde en hyllad Utøya-dokumentär – hon fick sin egna talkshow Carina Bergfeldt på SVT.

Annons

I en ny intervju med Femina berättar Carina Bergfeldt om sina tidigare relationer med män som, enligt henne, haft problem med en kvinna mitt i karriären.

– Jag har varit ihop med män som har så svårt att hantera kvinnlig framgång. Människor som inte kan hantera att det går bättre för mig än för dem. Med Jesper har det aldrig varit några konstigheter.

”Jesper sa upp sig – för mig och för oss”

Carina Bergfeldt berättar även att Jesper utan problem bara släppte allt när de insåg att de inte fick ihop privat- och arbetslivet på plats nere i Danmark.

– När vi insåg att det inte funkade med allt han hade i Danmark och allt jag hade i USA sa han bara att ”du har coolast jobb, du vinner”. Han var nyhetsankare på TV2, tjänade 80 000 danska kronor i månaden och bara sa upp sig. För mig, för oss. Det är bland det häftigaste jag varit med om.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons