carina-bergfeldt-vikthån-
Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlek
3:00

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om när hon träffade sin stora kärlek

(3:00)

Slå på ljud

Härom veckan hade den andra säsongen av Carina Bergfeldts, 41, talkshow på SVT premiär, och sociala medier kokar nu av hyllningar. Men bland hyllningarna dyker dock en och en annan elak kommentar upp också. Denna gång reagerade Carina Bergfeldt på en kommentar riktad mot hennes kropp.

Carina Bergfeldt om kampen för att få ett barn vid 40-års ålder

Elaka kommentaren om Carina Bergfeldts kropp

Efter att tv-kocken Camilla Hamid delat med sig av en specialbakad ”Carinakaka” i talkshowen Bergfeldt gör en person klart att den tycker att Carina Bergfeldt inte ska ta för sig allt för mycket av den goda kakan – då följaren vill att Carina ska hålla formen.

”Snälla Carina, ät denna sockerbomb med måtta! Vi vill ha en frisk och slank Carina”, uppmanar en följare på Carinas sociala medier efter sekvensen i programmet där Carina och gästerna glatt mumsade i sig Camilla Hamids bakverk.

Carina Bergfeldt slår tillbaka efter orden om vikten

Ja, det tog inte lång stund innan Carina Bergfeldt själv fick syn på de elaka (och onödiga) orden. Och strax efter svarade hon på tal.

”Att vara kvinna och jobba med tv - del 2468. Gud förbjude att jag skulle äta min fantastiskt goda Carinakaka”, förbarmar sig Carina Bergfeldt i en text riktad till personen som tog sig för på Instagram.

Samtidigt förklarar Carina Bergfeldt att hon efter inspelningen tog hem sin specialkaka och lade in i frysen.

”Och jag har tagit en bit varje dag sedan dess och kommer fortsätta göra så tills den är slut.”

Broderns svidande ord till Bergfeldt: Borde vara hemma mer med ditt barn

Carina Bergfeldt både hyllas och stöttas

Carina Bergfeldts fräsiga comeback hyllas nu av både fans, följare och andra kändisar.

”JA TÄNK OM VI FICK SE EN ICKESLANK PROGRAMLEDARE I TV!?!? SÅ FÖRFÄRLIGT BEVARE OSS”, ironiserar Stina Wollter under inlägget.

nu vill en följare att Carina Begfeldt inte ska äta för mycket socker - då följaren vill att Carina ska hålla vikten....

You go girl!

Carina Bergfeldts nya semesterhus var en dödsfälla – visar nu varför

Mest läst