Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Carina Bergfeldt visar upp nya lägenheten – se bilderna inifrån

10 feb, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Carina Bergfeldt
Det har gått lite mer än ett halvår sedan Carina Bergfeldt och Jesper Zølck köpte deras nya lägenhet.
Nu börjar allt bli klart, och programledaren visar stolt upp hur det ser ut i sitt nya hem.
Annons
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

I somras berättade programledaren och journalisten Carina Bergfeldt, 42, att hon och maken Jesper Zølck, 44, köpt en ny lägenhet. Även om de älskade den tidigare så bytte de upp sig för sonen Hamiltons skull.

“Båda såg hur bra den skulle vara för Hamilton. Den stora innergården, lekplatserna, gigantisk gräsmatta. Till och med en fotbollsplan. Han skulle få det så bra där”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

“Byggt en liten familj”

Paret ser naturligtvis fram emot att skapa nya minnen och äventyr i den nyinköpta lägenheten, men Carina Bergfeldt tog chansen att vara lite sentimental, när det var dags att ta farväl av den tidigare bostaden.

“Vi har pratat om så många drömmar vid det här middagsbordet. Vi har sett så många serier i soffan. Vi (jag) har tagit 100 tupplurer på golvet med Hamilton vid min sida och jag har tittat ut genom fönstret och känt mig lycklig att jag får bo här varje dag. Vi har skrattat och bråkat och levt och älskat varandra och byggt en liten familj här”, skriver hon på Instagram.

Annons

Carina Bergfeldts nya lägenhet

I helgen fick programledaren hjälp av familj och vänner för att måla om fem rum och ett kök – och på sociala medier visar hon glatt upp resultatet.

“Nu har de sista tappra hjältarna rullat iväg mot Göteborg och Örebro, och jag sitter själv i en tom lägenhet och föreställer mig hur den blir med man och barn och en miljon prylar om en vecka”, skriver hon på Instagram.

Hon berättar att hon valt samma färg i sovrummet som hon har i sin sommarstuga – och det visar sig vara en riktig favorit.

“Jag älskar älskar älskar att sova i det rummet och tänkte ‘varför ändra ett vinnande koncept’?”, skriver hon och tillägger:

“Resten får vi se hur vi trivs med, men just nu tycker jag allt är så fint och är bara så glad och så trött och så tacksam och har så ont i hela kroppen”.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons