Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Carina Bergfeldts fråga till maken: Träffar du någon annan i smyg

31 aug, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
carina-bergfledt-2022
”Har han en älskarinna?”, skojar och frågar sig nu Carina Bergfeldt då hennes make Jesper plötsligt börjat träna väldigt intensivt.
Annons
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck på Jessica Wahlgren bröllop med Magnus Norman i Väddö kyrka i Norrtälje kommun under sommaren 2022.
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan
5 snabba med Carina BergfeldtBrand logo
5 snabba med Carina Bergfeldt

I ett skojigt inlägg på sina sociala medier delar nu Carina Bergfeldt, 42, med sig av en liten glimt av sin vardagen med maken Jesper Zølck, 42. Maken har nämligen börjat träna igen, något som gjort att SVT-profilen nu höjer på ögonbrynen inför.

”Har han en älskarinna”

I ett tidigare liv tränade dansken handboll i 25 år och var vältränad. Sedan fick han barn och lät kroppen förfalla en smula. De senaste dagarna har han plötsligt börjat simma och springa varje dag”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”I morse frågade jag det alla resonabla människor gör när deras partner ändrar beteende, om han träffar någon i smyg ‘Jag känner dig och väntade på att du skulle fråga, men hoppades att du skulle vänta lite’, sa han och fiskade fram telefonen. Tommy har fått Jesper att tro att han ska klara ett iron man nästa år.(Men det finns många andra bra tävlingar också.) Frågan till er, mina kloka följare, är naturligtvis: Har dansken en älskarinna? Eller planerar han för iron man?”, fnissar hon vidare på sin Instagram samtidigt som hon delar med sig av en bild på Jesper Zølck.

Carina Bergfeldt var själv i en relation när hon mötte Jesper

Carina Bergfeldt träffade sin numera make Jesper Zølck, när hon redan var i en relation. Enligt programledaren var kemin så pass bra att valde hon att avsluta relationen med sin dåvarande partner för att sedan ta en drink med Jesper Zølck. Dejten gick som smort och det tog inte lång tid innan kärleken blomstrade, och senare så gifte sig paret 2019 i Washington DC, och på alla hjärtans dag året därpå föddes sonen Hamilton.

– Vi träffades i USA. Han var också där för dansk tv och bevakade valet. Vi blev jättekära! Så Washington har varit bra för mig på många sätt.

– Han friade till mig i Washington, vi gifte oss där och den här blev till där, berättade Carina Bergfeldt i Skavlan när hon var höggravid med Hamilton.

Foto: TT/Instagram

Annons