Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Bergfeldt: Kommer inte att skaffa fler barn

12 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt är mamma till sonen Hamilton, och bonusmamma till maken Jesper Zølcks två barn.
Och barnaskaran kommer inte att växa.
Annons
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

Carina Bergfeldt, 42, och Jesper Zølck, 43, träffades för första gången när hon var i en relationen med en annan. Med de drogs till varandra och hon avslutade relationen för att ta en drink med den nya flamman i stället.

De gifte sig 2019 och har nu den tvåårige sonen Hamilton tillsammans.

Hamiltons relation med syskonen

Jesper Zølck, som kallas ”Dansken” av Bergfeldt, har också två barn sedan ett tidigare förhållande, och med respekt för deras integritet pratar paret inte öppet om dem.

Carina Bergfeldt, Jesper Zølck och sonen Hamilton.
Carina Bergfeldt, Jesper Zølck och sonen Hamilton.

– Mamman i Danmark är väldigt noga med att de inte ska omnämnas, därför skriver jag inte om dem och säger bara barnen i Danmark. De har ju inte valt det här. Men vi har en jättebra och fin relation. Hamilton har också en jättefin relation med sina syskon och tycker så mycket om dem, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Därför blir det inga fler barn

I samma intervju berättar hon att de inte kommer att utöka barnaskaran.

– Nej, vi kommer inte skaffa fler barn. Jesper var väldigt tydlig med att det bara blir ett barn, säger Carina Bergfeldt.

Att få ett barn var inte en spikrak resa för paret, men efter ett misslyckat IVF-försök skedde det – under självaste bröllopsresan.

– Innan vi hann göra IVF-försök nummer två gifte vi oss, och på bröllopsresan hände det. Jag skulle ha fått mens, men ville inte ta testet och bli besviken igen. På vägen hem från Saint-Barthélemy mellanlandade vi i Panama, köpte ett test och gjorde det på hotellet. Och där var de blå strecken. Jag grät, Jesper skrattade, har hon tidigare sagt i en intervju med Amelia.

Carina Bergfeldts hade ett stor år i fjol. Hon utsågs bland annat till årets kvinnliga programledare på Kristallen och gjorde en hyllad Utøya-dokumentär. Dessutom sin egna talkshow Carina Bergfeldt på SVT.

Och det blir mer av den varan. Minst två säsonger till att programmet kommer.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons