Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Bergfeldts nya semesterhus visade sig vara livsfarligt

05 okt, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt, instagram
Carina Bergfeldts nya semesterhus visade sig vara livsfarligt
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck har köpt sig en ny semesterlya. I helgen visade Carina upp stugan vid vattnet – och nu berättar hon om den oväntade upptäckten i besiktningsprotokollet som hon krävde i samband med husköpet.
Annons
TV: Carina Bergfeldt - 6 saker du kanske inte visste om journalistenBrand logo
TV: Carina Bergfeldt - 6 saker du kanske inte visste om journalisten

För bara dagar sedan visade Carina Bergfeldt glatt upp sitt och maken Jesper Zølcks nya köp – ett nytt semesterparadis i form av en stuga vid vattnet.

”Idag blev den här lilla stugan vid en sjö vår”, skrev Carina när hon visade upp den lilla stugan på Instagram.

Annons

”Aldrig tidigare sett orden 'direkt livsfara'”

För att göra stugan till ett hem och fylla det med möbler beslutade sig Carina Bergfeldt för att handla en hel del second hand, och under helgen fyndade hon soffa, matbord, pinnstolar och trasmattor.

”Jag vill gärna återbruka så mycket som möjligt, med undantag för badrummet som blir sprillans nytt”, skriver Carina i ett inlägg på Instagram.

Ja, det finns ett rum som kommer att få sig en totalrenovering, badrummet. Anledningen till att badrummet kommer att renoveras är för att det i besiktningsprotokollet står att dess nuvarande skick utgör en ”direkt livsfara”:

”Duschutrymmet saknar tätskikt och är i direkt anslutning till eluttag för diverse maskiner som ej är inkopplade med jordfelsbrytare, detta kan vara direkt livsfara och avråder med det bestämdaste att ej använda duschen”, står det i protokollet.

Orden i besiktningsprotokollet var något Carina inte tidigare läst.

Annons

”Förklaring till varför badrummet görs om finns på sista bilden. Jag har läst många besiktningsprotokoll i mina dagar men aldrig tidigare sett orden 'direkt livsfara'. Det förre ägaren blev minst sagt snopen när jag visade besiktningsprotokollet (som jag krävde och betalade för). Han hade låtit en kompis – en fackman, hävdar han – renovera för två år sedan. Man får ju hoppas att han fick det billigt i alla fall”, skriver Carina vidare i sitt Instagram-inlägg.

Och nog var det tur att hon krävde ut protokollet!

Då träffades Carina Bergfeldt och Jesper Zølck

Carina Bergfeldt och den danska journalisten Jesper Zølck träffades för första gången 2017, när de båda var på plats för att bevaka det amerikanska valet. 2019 gifte de sig i Washington – i staden där Jesper också friade och där sonen Hamilton också blev till.

Hamilton föddes förra året, på alla hjärtans dag.

TV: 5 lyxiga kändishem du bara måste seBrand logo
TV: 5 lyxiga kändishem du bara måste se
Annons