Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Bergfeldts okända bonusbarn – därför hålls de hemliga

10 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
carina-bergfeldt-okända-barn-
Nu berättar Carina Bergfeldt för första gången om maken Jespers barn från sin tidigare relation.
”Hamilton har en jättefin relation med sina syskon”, säger hon bland annat.
Annons
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssaganBrand logo
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

Första gången Carina Bergfeldt, 42, träffade sin numera make Jesper Zølck, 43, var hon i en relation. Men eftersom dragningskraften till dansken (som hon kallar honom) var så pass stor valde hon att avsluta relationen med sin dåvarande och tog en drink med Jesper Zølck. Resten är historia. Sedan 2019 är de gifta och idag har Carina och Jesper tvåårige sonen Hamilton tillsammans.

Därför kommer inte Carina Bergfeldt skaffa fler barn

Men några fler barn planerar paret inte skaffa, säger de varje fall i en intervju med Aftonbladet nu.

– Nej, vi kommer inte skaffa fler barn. Jesper var väldigt tydlig med att det bara blir ett barn, säger Carina Bergfeldt till tidningen.

Maken Jesper Zølck har redan två barn från sin tidigare relation, dessa två ungar är bosatta i Danmark. Carina Bergfeldt berättar även hur familjen gör för att få ihop familjelivet i Danmark och i Sverige rent praktiskt.

Annons

– Vi pendlar. Jag har svart bälte i logistik, skrattar hon.

Carina Bergfeldt om okända bonusbarnen

Samtidigt förklarar hon hur det kommer sig att man aldrig fått höra om makens äldre barn, det vill säga Carina Bergfeldts bonusbarn, tidigare.

– Mamman i Danmark är väldigt noga med att de inte ska omnämnas, därför skriver jag inte om dem och säger bara barnen i Danmark. De har ju inte valt det här. Men vi har en jättebra och fin relation. Hamilton har också en jättefin relation med sina syskon och tycker så mycket om dem, avslutar hon.

bergfeldt å maken 2022
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck tillsammans med sonen Hamilton under premiäröppningen av Kolmårdens djurpark tidigare i år.

Carina Bergfeldts tuffa resa mot graviditeten

Att Carina Bergfeldt och maken Jesper Zølck fick barn var ingen självklarhet, gravidresan var inte helt enkel. Men efter ett misslyckat IVF-försök så hände det äntligen på naturlig väg! Och man kan verkligen kalla det för kärleksbebis, då den lilla blev till under bröllopsresan, och föddes på alla hjärtans dag 2020.

Foto: TT/Instagram

Annons