carina bergfeldt och hamilton
Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan
0:57

Efter reklamen: Carina Bergfeldt och Jesper Zølck - kärlekssagan

(0:57)

Slå på ljud

Carina Bergfeldt, 42, och maken Jesper Zølck, 43, fick kämpa med att bli gravida.

– I början finns det ett gulligt skimmer över att försöka, men efter ett år är det inte så roligt längre. Jag bodde i USA och hade inte rätt till IVF, om jag inte betalade den själv förstås. Till slut betalade vi för det i Danmark. Jag behövde vara ledig från jobbet en del, min chef kunde allt om min menscykel, har Carina sagt i en intervju med Amelia.

Till slut hände det på naturlig väg och 2020 föddes sonen Hamilton. I ett nytt inlägg på Instagram reflekterar Carina nu över livets bräcklighet och rädslan för att allt - liv och död - ska gå för fort.

Carina Bergfeldt om sina ex: “Kunde inte hantera kvinnlig framgång”

Rädd att gå bort i förtid

carina bergfeldt och jesper zolck

Carina Bergfeldt och maken Jesper Zølck är föräldrar till en son.

Det är med anledning av ett samtal Carina haft med en cancersjuk vän som hon börjat fundera över vad som händer med hennes son om hon själv går bort.

”Jag har blivit allt mer rädd för tiden nu, ju äldre Hamilton blir. Jag är rädd att något ska hända honom, mig, hans pappa”, skriver Carina i ett inlägg.

”Att hans mormor som han älskar så mycket inte ska få vara frisk. Att mina idéer och fantasier om saker vi ska göra om tio år, om tjugo, aldrig kommer bli mer än fantasier”, fortsätter hon.

”Jag känner att timglaset tickar på i en obönhörlig fart”.

Carina Bergfeldts romantiska semesterbilder med maken Jesper Zølck

Ryter ifrån mot nättroll

carina bergfeldt och hamilton

Carina Bergfeldt med sonen Hamilton.

Allt sedan sonen kom till världen har Carina varit öppen med sina tankar kring föräldraskapet. Hon har bland annat rutit ifrån mot personer som försökt lägga sig i hennes och makens uppfostran av honom.

”Ibland oroar jag mig över Hamilton. Att han ska må bra, att han ska bli lycklig. Att han ska bli mobbad. Eller bli en mobbare. Att han ska känna att jag svek honom på något sätt.

Då är det skönt att människor som Cristina finns, som kan försäkra mig om att det inte finns något att oroa sig för - ty det är redan för sent.

Mitt psykiskt sjuka barn är en vandrande tickande bomb på grund av hur vi har det hemma. Då vet jag. Det släpper stressen en smula”, skrev Carina tidigare i år på Instagram som svar på tal efter att en följare lämnat en elaksinnad kommentar.

Foto: TT

Mest läst