Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carina Bergfeldts privata bild med Donald Trump efter uppoffringarna

12 mar, 2021 
AvAino Oxblod
FotografWIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet
Carina Bergfeldt bevakade Donald Trump under hela hans period som president i USA, och offrade mycket för att ta bevakningen i mål under valet.
Nu visar journalisten upp en privat bild med den kontroversiella mannen– och Stefan Löfven.
”För tre år sedan idag tog jag min bästa selfie någonsin”, skriver Carina Bergfeldt på Instagram.
Annons
5 saker du inte visste om Carina BergfeldtBrand logo
5 saker du inte visste om Carina Bergfeldt

Carina Bergfeldt gör succé med sin pratshow Carina Bergfeldt på SVT, och varje fredagskväll intervjuar hon kända personer med olika livsöden.

Men innan hon kom tillbaka hem till Sverige för att vara vikarie åt Fredrik Skavlan, som är pappaledig, så var Carina Bergfeldt hyllad utrikeskorrespondent för kanalen i USA.

Hennes stora fokus var att bevaka Donald Trumps tid som president. Hon följde presidentens resa från att bli vald, alla skandaler under de fyra åren han satt på ämbetet och fram tills det att Joe Biden vann över honom i valet.

Under valkampanjen hade hon med sig sonen Hamilton ut på vägarna, tillsammans med journalistmaken Jesper – något som inte var helt enkelt, men en uppoffring som Bergfeldt var beredd att göra för att följa Trumps resa till slutet.

– Det är inte hållbart i längden, men att göra det i två månader på grund av valet, det funkar. Jag hade kunnat välja att stanna hemma och vara föräldraledig, men min första vecka på jobbet var dagen han valdes som representant för republikanerna. Jag har varit med sedan dag ett, och jag vill köra det här i mål. Jag var med på valnatten när han vann och vill vara med nästa, hur det än går. Det får vara värt lite gnäll. Någon gång kom nåt Hamilton-skrik i nån Aktuellt-sändning, men så kan det gå, har Carina Bergfeldt tidigare berättat för Femina.

Annons

Carina Bergfeldts oväntade bild med Donald Trump

I mars 2018 besökte svenska statsministern Stefan Löfven USA och Donald Trump – och givetvis var Carina Bergfeldt med och bevakade det historiska mötet mellan de två ländernas ledare. På Instagram visar hon nu upp en privat bild som hon tog med Donald Trump och Stefan Löfven. På bilden syns Trump blänga mot kameran, med Löfven ler stort.

”För tre år sedan idag tog jag min bästa selfie någonsin”, skriver hon på Instagram, och hyllas av Charlotte Perrelli.

Annons