Stjärnornas gravidavslöjanden vi minns
Slå på ljud

På onsdagen gick Kanal 5-profilen Carina Berg, 42, och hennes fotbollsspelande make Erik Berg, 31, ut och berättade att de väntar sitt andra barn tillsammans.

"Lilla älskling. Välkommen till oss när du är färdigbakad till våren. Vi är fyra lyckliga och väldans glatt överraskade familjemedlemmar som väntar på dig med massa kärlek och gos", skriver Carina Berg på Instagram, till en bild på henne och Erik, där hennes bebismage syns.

Bebisen blir Carina Bergs tredje barn, då hon har en son tillsammans med exmaken Kristian Luuk också.

Nu avslöjar Carina Berg att hon och maken har köpt en ny lägenhet och ska flytta. I podcasten Gynning och Berg – Hittar sig själva, som hon har med vännen Carolina Gynning, berättar hon om beslutet att köpa nytt.

– Jag är glad. Vi har köpt en lägenhet. I detta nu så sitter det någon annan och säger fuck you budgivare 2, för det var vi, säger Carina Berg i podcasten.

I podcasten, som släpptes på tisdagen, berättar hon inte att hon väntar barn, men konstaterar att de har vuxit ur sin nuvarande lägenhet.

– Vi har växt ur vår lägenhet och den här lägenheten, den är så härlig.

Familjen Berg väljer renoveringsobjekt – igen

Men det är inget nybygge paret ska flytta till – i stället är de inspirerade av sin resa med huset i skärgården, och har köpt ett renoveringsobjekt även denna gång.

– Det är ett renoveringsobjekt och det har vi tummat på att vi inte ska köpa. Och sen när vi klev in där så var det som när vi klev in i ”drömkåken”, alltså vårt hus på landet, vi vill bo här, säger Carina Berg i podcasten.

Läs mer:

Melanias relation med Trump – sanningen bakom kulisserna

Emma Gray Munthe: ”Trump väljer musik som en dj på bröllop”

Carina och Erik Berg väntar barn igen – första orden om lyckan

Mest läst