Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Carola Häggkvist flyttar – har sålt huset

11 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografTT
Carola Häggkvist
I somras sålde Carola Häggkvist sitt hus i Bromma. Nu berättar artisten att hon letar efter ett nytt boende och om varför hon vill byta bostad.
Annons
5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
5 snabba med Carola om artisteriet
Lägenheten Carola verkar ha blivit lite extra kär i.
Carola visar upp utsikten över Stadion.
Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Artisten Carola Häggkvist är på bostadsjakt! Tidigare i somras såldes hennes lyxvilla i Bromma och nu vill hon hitta ett nytt boende för att ersätta huset.

Nu berättar Carola om anledningen till flytten.

Så mycket fick Carola för huset

Efter att ha bott i Nacka valde Carola och sonen Amadeus Sögaard, 24, att flytta till Bromma för att komma närmre sonens fotbollsträningen med fotbollslaget Brommapojkarna.

2018 hittade Carola drömhuset i Steninge slottby och lämnade då huset i Bromma. Sedan dess har hon haft kvar huset men hyrt ut det. I somras tog hon beslutet och lade ut det till försäljning.

Annons

Utgångspriset för den 140 kvadratmeter stora villa var 14 miljoner kronor, men till slut såldes det för 12,1 miljoner kronor.

Anledningen till flytten efter försäljningen

Även om Carola precis har sålt huset i Bromma så har hon nu börjat leta efter en lägenhet och denna gången är anledningen att komma närmre dottern Zoe Häggkvists, 13, skola.

På Carolas Instagram kan hennes fans följa jakten efter en lägenhet som enligt artisten tar mer tid än vad hon kanske hade tänkt, samtidigt berättar hon var det är för typ av lägenhet hon letar efter.

”Som jag kollat idag! På nätet från tidig morgon så ögon sved... Och nu i stan från förmiddag till kväll. Kul men galet tidskrävande... Vill komma nära stan och Zoes skola Pops vid Stadion. Spännande tider! 2-4 med balkong och gärna garage.”, skriver Carola på sin Instagram.

Trots att jakten efter ett boende lite mer central verkar det som att artisten redan nu har hittat en lägenhet hon blivit lite extra kär i.

Annons

”Första våningen. Typiskt mig som gick igång på första lägenheten jag såg i förmiddags!”

Carola berättar om att jakten efter en lägenhet tar tid.
Annons