Carola Häggkvist
TV: Carola Häggkvist stilresa genom åren
0:50

Efter reklamen: TV: Carola Häggkvist stilresa genom åren

(0:50)

Slå på ljud

Nationalskatten Carola Häggkvists kärleksliv har varit föremål för skriverier i decennier. Sedan det tio år långa äktenskapet med Runar Søgaard tog slut år 2000 har hon bland annat dejtat The Poodles-trummisen Christian ”Kicken” Lundqvist (2009-2011) och musikern Jimmy Källqvist (2014-2019).

carola häggkvist och jimmy källqvist

Carola Häggkvist och ex-pojkvännen Jimmy Källqvist.

I våras dansade Carola med proffsdansaren Tobias Karlsson i Let’s Dance, och de klickade så väl att de beslöt sig för att fira Alla hjärtans dag ihop.

– Eftersom att vi båda är singlar bjöd jag med honom att fira Alla hjärtans dag med mig under ett Bindefelt-event på Saltsjöbadens Grand hotell. Jag tänkte att det var ett fint sätt i början att lära känna varandra också backstage. Vi har fått en jättefin känsla och dynamik ihop, sa Carola i en intervju med Femina i våras.

Nu visar det sig att det finns någon som har fångat Carolas intresse lite extra, skriver Expressen.

Kändisarnas mest oförglömliga bröllopsfrisyrer

Carola blockades på Tinder

carola och sonen amadeus

Carola Häggkvist med sonen Amadeus som hon fick i äktenskapet med Runar Søgaard.

I fjol testade Carola att söka kärleken genom den populära dejtingappen Tinder. Många förvånade singlar kände förstås igen Carola på hennes bilder och kontot blev upprepade gånger anmält som fejkprofil. Efter bara 24 timmar stängdes Carolas konto ned.

”Första gången ever jag gått in här. Livet som kändis.. inte alltid fördelar.. då folk (el kanske Tinder själva) tror man är ett fejkkonto”, skrev Carola därefter på Instagram.

Skam den som ger sig, nu har Carola hittat en ny väg till kärleken.

Gemensam vän i Spanien

Det är för Expressen som Carola berättar att hon nyligen besökte en kompis som flyttat till Spanien, och då träffade på en man som väckte hennes intresse.

– Vi råkade träffas på en restaurang. Han var jättetrevlig, säger hon till tidningen.

Carola tog mannens nummer men avvaktade med att ringa upp. Hon förklarar att han då blivit lite irriterad eftersom han aldrig fått hennes nummer i utbyte.

– Sen hörde jag av mig till honom när jag var tillbaka i Sverige, då svarade han ”åh jag hade ju velat träffa dig igen”. Så vill man ju ha, den reaktionen vill man ju ha!, säger Carola till Expressen.

Carolas son Amadeus Sögaard: “Förstår inte att mina föräldrar varit ett par”

Sångerskan beskriver mannen som ”ball och najs”. Nästa gång de ses blir på nyårsafton hemma hos den gemensamma vännen i Spanien.

– Det här är ingen svensk. Vilket var rätt bra. Han kanske fattade efter ett tag när han kom hem att jag är ”den där sångerskan”, säger Carola.

Källa: Expressen, Femina

Foto: TT

Se också: 5 snackisar från veckan som gått
1:48

Efter reklamen: Se också: 5 snackisar från veckan som gått

(1:48)

Slå på ljud