Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Carola har köpt drömlägenheten – egna orden om lyckan

18 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografTT
Carola Häggkvist
I somras sålde Carola Häggkvist sin lyxvilla i Bromma, och började nyligen leta efter en lägenhet centralt i Stockholm. Nu berättar hon att jakten är över.
”Jag har köpt en drömlägenhet”, skriver artisten.
Annons
5 snabba med Carola om artisterietBrand logo
5 snabba med Carola om artisteriet

Carola Häggkvist berättade nyligen att hon letade efter en lägenhet efter att ha i somras sålt lyxvillan i Bromma.

Familjen flyttade 2018 till drömhuset i Steninge slottby och efter att ha hyrt ut villan i Bromma var det dags att sälja. För den 140 kvadratmeter stora lyxvilla fick Carola 12,1 miljoner kronor, trots att utgångspriset låg på 14 miljoner.

Nu bekräftar Carola att jakten på ett nytt boende är över.

Carola om letandet efter lägenhet

På Carolas Instagram fick hennes följare en glimt av när hon var på olika visningar på jakt efter en lägenhet centralt i Stockholm för att kunna bo lite närmre dottern Zoes, 13, skola. Men helt enkelt verkar det inte ha varit och Carola berättar också att det varit väldigt tidskrävande.

”Som jag kollat idag! På nätet från tidig morgon så ögon sved... Och nu i stan från förmiddag till kväll. Kul men galet tidskrävande... Vill komma nära stan och Zoes skola Pops vid Stadion. Spännande tider! 2-4 med balkong och gärna garage.”, skrev sångerskan på sin Instagram.

Annons

Men den första visningen hon gick på verkar har varit kärlek vid första ögonkastet.

”Första våningen. Typiskt mig som gick igång på första lägenheten jag såg i förmiddags!”

”Jag har köpt en drömlägenhet”

Nu berättar Carola om de tuffa veckorna på sin Instagram och att hon tagit en välbehövlig paus för att vila upp sig. Men hon delar även den glada nyheten att jakten efter en lägenhet nu är över, hon har nämligen köpt en ”drömlägenhet”.

”Framför allt behövde jag själv denna vilodag med min egen familj efter ett nästan omänskligt race mot klockan i flera veckor i sträck, då väldigt mycket har hänt. Jag har bland annat köpt en drömlägenhet i Stockholm i fredags, med terrass med kvällssol!”, skriver Carola i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

”Närmre Zoes skola. Inget mer tidskrävande sökande nu.”

Om Carola köpte den första lägenheten hon blev lite extra kär i nämner hon inte i inlägget. Nu får vi följa när artisten ska inreda sin nyinköpta drömlägenhet.

6 saker om Carola du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Carola du kanske inte visste

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons