Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Carolas öppna stöd till Filip Lamprecht efter tuffa erkännandet

08 maj, 2021 
AvJessica Rådne
FotografTT, Instagram
linn hegdal, filip lamprecht och carola
Filip Lamprecht och flickvännen Peg Parnevik går i parterapi för att hantera cirkusen kring Let’s Dance. Inför lördagens semifinal visar avhopparen Carola nu sitt öppna stöd till Filip.
Annons
Fem snabba med Filip LamprechtBrand logo
Fem snabba med Filip Lamprecht

Det har blivit dags för semifinal i årets omgång av Let’s Dance på TV4. Kvar står tre tittarfavoriter: Filip Lamprecht, Anis Don Demina och Keyyo. Den sistnämnda åkte egentligen ut innan kvartsfinalen, men fick en ny chans i tävlingen sedan Carola valde att själv hoppa av med hänvisning till utbrändhet. Nu visar Carola vem hon hejar på i tävlingens sluttamp.

Peg Parnevik om sin och Filip Lamprechts parterapi

Filip Lamprecht, 24, dansar med Linn Hegdal, 25. Under våren har det florerat romansrykten mellan de två som båda lever i varsin kärleksrelation. Filips flickvän Peg Parnevik, 25, har tagit hårt på ryktena och rutit ifrån mer än en gång mot så väl TV4-produktionen som internet-trollen.

Efter en tids paus från sociala medier förklarade Peg att hon och pojkvännen går igenom en tuff tid. I podcasten Pillowtalk som Peg har med sin syster Penny Parnevik, berättade hon om Let’s Dance att:

Annons

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här. Alla skämtar ju om att det är skilsmässoprogrammet.

Lillasystern Penny som själv medverkat i tävlingen och har en relation med före detta hockeyproffset Douglas Murray, höll med Peg om att det tär på förhållandet.

– Den här bubblan, det enda som är viktigt just nu är den här tävlingen. Och man själv är inte medveten om det. Det påverkar relationen.

Carolas kritik mot Let's Dance

Carola hoppade som sagt av Let’s Dance 2021. Också hon upplevde att programmet påverkade henne negativt och efter ett besök hos läkare blev hon diagnostiserad med utmattningssymptom. Carola har varit öppet kritisk mot tempot som de tävlande förväntas hålla med långa dagar av träning och fokus.

”Jag väljer att kliva av Let's Dance-tåget som går i en oerhört hög hastighet utan stopp för återhämtning”, skrev Carola på Instagram i samband med avhoppet.

Annons

Men det har inte inneburit att hon släppt intresset för tävlingens utgång.

Mamma Kristin Kaspersens pepp till Filip och Linn

Inför veckans semifinal postade Filip Lamprecht ett bildspel på Instagram föreställandes honom själv och danspartnern Linn. Han skrev:

”Vi hade varit så tacksamma om ni skulle vilja hjälpa oss ännu en vecka. Vi lovar att ge er allt vi har!!! Att stå i final hade varit DET SJUKASTE! Tack för att ni stöttat mig och Linn på denna resan! Ni är BÄST!!”

Under inlägget blir dansaret överösta av pepp och kärlek. Filips mamma Kristin Kaspersen, som själv gick och vann Let’s Dance för två år sedan, skriver ”Ni är fantastiska! Vi hejar och röstar!!! Så stolt över er!!!”.

Ett annat namn som sticker ut är – Carolas. Hon skriver till Filip och Linn i en kommentar:

”Go go gooooo!!!!”, varpå Filip svarar med två röda hjärtan.

Återstår bara att se om peppen hjälper Filip och Linn att ta sig till finalen.

Källa: Hänt

Foto: TT

LÄS MER:

Annons