Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolas oväntade råd från läkaren – för att bli frisk

06 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografW. JMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT
Carola Häggkvist.
Carola Häggkvist tvingades hoppa av Let's dance med bara veckor till den stora finalen, efter att ha drabbats av utmattning.
Nu kämpar artisten för att komma tillbaka till sin forna energi, och får stränga råd från läkarna.
”Det dippar visst lite innan det kan bli bättre säger dom”, skriver Carola på Instagram.
Annons
Carola regerar på sin stilresa - genom tidernaBrand logo
Carola regerar på sin stilresa - genom tiderna

Carola Häggkvist, 54, valde att lämna Let's dance förra veckan, trots sitt favoritskap och bara veckor kvar till finalen. Carola berättade på Instagram att hon efter att ha kämpat med de hårda kraven samtidigt som hon drabbades av allt fler fysiska symptom till slut uppsökte läkare som ordinerade henne total vila och sa att hon hade utmattningssyndrom.

Nu tillbringar Carola sin tid hemma med dottern Zoe, och stöttas av vänner och familj genom den jobbiga tiden för att ta sig tillbaka från utmattningen.

Carola håller sina följare uppdaterade med framstegen på Instagram, där hon berättar att hennes fokus nu är att ge sig själv fortsatt återhämtning efter Let's dance-resan.

”Jag måste fortsätta låta tanken vila och kroppen få den återhämtning den behöver. Jag går fortfarande i slow motion även om det går framåt. Det dippar visst lite innan det kan bli bättre säger dom”, skriver Carola på Instagram.

Annons

Carolas råd från läkaren – för att blir frisk

Läkarna håller artisten under uppsikt, och tar blodprover för att hålla koll på hennes värden. Men samtidigt har artisten fått rekommendationer av läkaren – där fokus är att hon inte ska sätta krav på sig själv.

”Har ännu inte varit utanför dörren idag. Och det behöver jag inte heller. Men lite motion varje dag står ändå på läkarens rekommendation.. sömn och mat. Och att bara tänka goda tankar. Allt som gör mig glad och är kravlöst. Wow - jag älskar den här läkaren”, skriver Carola på Instagram, och läkarens snälla råd hyllas av artistens fans.

Annons