Carola Häggkvist, 54, är inte den som ligger lågt på sociala medier. Den folkkära artisten uppdaterar ofta sitt Instagramkonto med bilder och videos från sitt liv, både yrkeslivet och privatlivet med dottern Zoe.

När Främling-artisten publicerade en video på sig själv där hon kör bil utan att hålla i ratten och samtidigt knäckte ett kokt ägg mot pannan var det många av hennes följare som reagerade.

"Det finns många sätt att skala ägg på! Blev lite sen hemifrån till skolan med Zoe efter lång natt i valvakan", skrev Carola till videon på Instagram.

Artisten hade alltså, som många andra svenskar, följt det amerikanska valet med spänning och därför blivit sen när hon skulle köra sin dotter till skolan.

Carola ber om ursäkt efter oansvariga videon

Videoklippet togs bort från Carolas Instagram efter en stund, och nu har artisten valt att gå ut och pudla sitt beteende, och helt enkelt be om ursäkt.

”Vill passa på att tacka alla som hörde av sig i morse på min ’bil-insta’ (som jag nu tagit bort...) och tillrättavisade mig gällande att äta och köra samtidigt”, skriver Carola på en Instagram Story.

Hon fortsätter med att tycka det är bra att folk vågar säga ifrån och läxa upp henne när hon gör fel – och hoppas att de ska kunna förlåta henne.

”Bra att många reagerade och sa ifrån. Hoppas ni kan förlåta mig. Ibland kan man bli lite fartblind i livet. Tur att vi har varann", skriver Carola på Instagram Story.

Läs mer:

Då vet vi vem som blir president i USA

Margaux Dietz om nya singellivet – oron efter uppbrottet

Gravid tvåbarnsmamma mördad – hittad i pojkvännens frys

Mer läsning

Femina