Carolina Gynnings nya pojkvän

Det var i början av året som konstnären och tv-profilen Carolina Gynning gick ut med att hon och sambon Alexander Lydecker valt att separera efter en åtta år lång relation. Tillsammans har de döttrarna Alicia, 6, och Adele, 4, och efter uppbrottet har de delad vårdnad om barnen.

Livet efter uppbrottet var inte en dans på rosor för Carolina Gynning. Flera gånger berättade hon öppet om hur tungt det var att skiljas från sin kärlek och att saknaden är stor och påtaglig. Framför allt har det varit tufft att tvingas vara ifrån döttrarna varannan vecka. Så sent som för några veckor sedan skrev hon på Instagram om att separationen gjorde sin påmind igen.

”Jag är väldigt glad”

Det sista kortet jag drog på min förra Reading på Ibiza var TSUNAMI jag visste att vågen redan var igång. När jag lämnade mitt långa förhållande bakom mig i mars tog den fart. Sköljde fram som bara den, just nu verkar den peaka. Det är bara att försöka sitta lugnt i båten även fast mina känslor just nu är all over the place!”, skrev hon då.

Nu verkar dock Carolina vara på en bättre plats i livet och sedan en tid tillbaka dejtar hon supermodellen och entreprenören Mathias Bergh, 32, vilket hon bekräftar för Expressen.

– Ja, det kan jag bekräfta. Vi dejtar. Jag är väldigt glad, säger Carolina Gynning med ett skratt till Expressen.

Mathias Berg

Mathias Berg är medgrundare och vd på modetjänsten Ksting. Foto: Pressbild

Mathias Bergh upptäcktes av en modellscout som 17-åring och har sedan dess rest jorden runt och arbetat med några av världens största modemärken. Bland annat i kampanjer och visningar för Gucci, Gant, Prada och Burberry.

För ett par år sedan tog han steget in i en annan del av modevärlden i och med egna klädmärket YPITS, och nyligen uppmärksammades han för sin nygrundade modetjänst Ksting. En satsning som även stilexperten Emilia de Poret är involverad i, skriver Expressen. Mathias Bergh är vd i företaget – och nyligen välkomnades de nya delägarna Camilla Läckberg och Christina Saliba in i företaget.

Visar upp kärleken på Instagram

https://www.instagram.com/p/BqVqWYcFfRh/?hl=sv

Förra veckan publicerade Carolina Gynning en bild på Instagram, där en mörkhårig man skymtas på en brygga vid en solnedgång.

”Bästa helgen någonsin, 10/10”, skrev Carolina till bilden följt av ett hjärta.

 

LÄS OCKSÅ:

Carolina Gynning och sambon separerar

Carolina Gynnings första ord efter uppbrottet

Carolina Gynning och 10 andra kändisar som haft svårt att få barn

FOTO: IBL, Instagram

Utvald läsning

Femina