gynning om operationen i underlivet.
TV: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria
1:9

Efter reklamen: TV: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

(1:9)

Slå på ljud

Under sommaren 2021 föddes Carolina Gynnings, 42, och Viktor Philipsons, 35, första gemensamma barn. Dottern som fick namnet Vilda är Carolinas tredje. Sedan tidigare har hon flickorna Alicia, 9, och Adele, 7, med exmaken Alexander Lydecker.

Tidigare har Carolina Gynning öppnat upp om sin tredje förlossning, och om hur förhållandevis bra den gick jämfört med sina tidigare.

I Efter fem på TV4 har hon berättat om dotterns födsel:

– Det var en drömförlossning. Den var så otroligt enkel. Den gick så snabbt och jag kände att jag hade sån kontroll på allt. Och jag sprack ingenting, får man säga det?, säger Carolina och tillägger:

– Det är bingo verkligen. Direkt när hon hade kommit ut så kände jag bara, dags för en ny.

Carolina Gynning om operationen i underlivet

Men trots att förlossningen gick som på räls, och att hon inte sprack något märker hon nu några månader efter att underlivet inte är helt återställt. Nu berättar Carolina Gynning i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva om sin tidigare operation i underlivet.

– Jag gjorde ju en sådan där kissoperation, faktiskt... Efter att jag fött mitt andra barn, säger Carolina Gynning. För jag sköt ut både Adele och urinröret, skrattar hon vidare.

Varpå parhästen Carina Berg, 44, fyller i:

– Ja, det är en sådan där där man lyfter urinröret med ett snöre. När du födde så födde du som ut en väsentlig del av muskulaturen i urinröret.

– Ja, precis och nu när jag födde ut Vilda så gick det ju så himla bra, förlossningen. Det har vi ju redan diskuterat. Men tydligen så är det frågan om urinröret har återhämtat sig.

Carolina Gynning om skönhetsingreppen – det har hon gjort

Carolina Gynning har svårt att hålla tätt

Carolina Gynning funderar vidare samtidigt som hon förklarar att hon har svårt att hålla tätt efter förlossningen med Vilda.

– Jag vet inte, men jag kissar på mig så lätt nu. Eller alltså jag bara bara gjort det en gång. Jag har bara kissat på mig en gång!

Carina Berg tipsar om knipövningar, men att det kan ta ett tag innan man märker resultat.

– Man kan ju tycka att man har bra knip, men ändå så kommer det kiss i nya jeansen eftersom det inte är helt automatiserat innan. Man kniper liksom inte per automatik när man blir kissnödig. Man måste lära sig att koppla ihop det där.

Carina Berg efter åren med bulimi: Så påverkar det mig idag

Foto: TT/Instagram

Se också: Carolina Gynnings stilresa genom åren
2:11

Efter reklamen: Se också: Carolina Gynnings stilresa genom åren

(2:11)

Slå på ljud
Mest läst