Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolina Gynning om skönhetsingreppen – det har hon gjort

21 feb, 2022 
AvJessica Rådne
Fotograftt
carolina gynning
Carolina Gynning tänkte trappa ned på skönhetsingreppen efter senaste graviditeten. Nu medger hon att ”mammakrisen” lett in henne på nya tankar.
Annons
Carolina Gynnings stilresa genom årenBrand logo
Carolina Gynnings stilresa genom åren

I somras föddes Carolina Gynnings, 42, och Viktor Philipsons, 35, första gemensamma barn. Dottern som fick namnet Vilda är Carolinas tredje. Sedan tidigare har hon flickorna Alicia, 9, och Adele, 7, med exmaken Alexander Lydecker.

I samband med den yngsta dotterns födelse beslöt sig Carolina för att trappa ned på de olika skönhetsingrepp som hon genomgått under flera års tid. Nu medger hon att planen har reviderats.

Carolina Gynning om botox och fillers

Det är när Carolina gästar Youtube-profilen Martin Björks show Intimt med Björken som hon får frågan om vad för slags skönhetsingrepp hon har gjort på senare tid.

– Det är ju en del botox och skit som jag måste spruta in för att se ut så här, säger Carolina.

– Fillers, lite här, lite här, lite överallt…., fortsätter hon och sveper med handen över ansiktet.

carolina gynning 2004
I tidernas begynnelse! Carolina Gynning slog igenom som deltagare i dokusåpan Big Brother 2004.

Carolina resonerar kring om hon någonsin är rädd att gå till överdrift med sina procedurer, och konstaterar att vissa saker har hon medvetet undvikit till exempel en näsoperation.

Annons

– Jag har ju aldrig gjort näsan, faktiskt. Jag vill inte göra det, men jag menar att om jag börjar göra det och stora läppar, då kanske det blir för mycket. Men jag känner att jag fortfarande ligger på en gräns, det tycker jag.

Funderar på ny bröstförstoring

I nästa mening påpekar Carolina att hon känner att det börjar bli dags att förstora brösten, något hon redan har gjort tidigare.

– Men pattarna börjar bli för små, det tycker jag, säger Carolina. Där börjar jag bli fartblind. Där känner jag att jag måste in med större nu.

carolina gynning och viktor philipson
Carolina Gynning på röda mattan med Viktor Philipson.

Nyligen avslöjade Carolina att hon mörkat skönhetsingrepp för partnern Viktor. Carolina genomgick en operation för att fälla bak ett utstående öra, utan att säga någonting till honom. Carolina säger i Intimt med Björken att hennes partner, som hon kallar för Nishti, tycker att det får vara nog med ingrepp. Men hon håller inte med.

Annons

– Vad Nishti säger, det lyssnar jag inte på! Jag lyssnar på mig själv. Är inte det det viktigaste? Man ska väl göra det man själv vill, inte tvingas till vad ens pojkvän vill.

Orden om mammakrisen

Martin Björk påpekar att Carolina tidigare gett intryck av att vilja lugna ned sig vad gäller skönhetsingrepp. Carolina säger att det var planen, men att hon sedan lilla Vilda föddes har drabbats av en ”mammakris”.

– Jag har en klassisk mammakris nu, konstaterar Carolina.

Se hela avsnittet där Carolina Gynning gästar Intimt med Björken i spelaren nedan!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons