Carolina Gynning
5 snackisar från veckan som gått
0:52

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(0:52)

Slå på ljud

Carolina Gynning har de två döttrarna Alicia, 12 och Adele, 8, tillsammans med exet Alexander Lydecker, samt yngsta dottern Vilda, 1, tillsammans med pojkvännen Viktor Philipsson. Det nyaste tillskottet väntade hon under inspelningen av Ruben Östlunds nya succéfilm Triangle of Sadness, där ingen visste att hon var gravid.

Emma Örtlund designar årets rosa band – berättar om mammans cancer

Carolina Gynning i Triangle of Sadness

I den nya filmen Triangle of Sadness ser vi Carolina Gynning göra rollen som troféfru till en rysk oligark. I en intervju med Expressen berättar hon om upplevelsen att vara med när den prisbelönta filmen hyllades på filmfestivalen i Cannes.

– Alltså det var ett sådant ögonblick i livet. Något som aldrig kommer att hända mig igen. Även om jag hoppas att det ska göra det. Man får sådan mersmak av den där klassiska glamouren. Det är som att leva i en gammal film, berättar Carolina.

Caroline Gynning på filmfestivalen i Cannes

Caroline Gynning på filmfestivalen i Cannes

Var gravid under inspelningen

I en intervjun berättar även Carolina Gynning att hon varit gravid under inspelningen av filmen – och valde att hålla det hemligt för resten av filmmedarbetarna. Hon berättar också om utmaningarna att vara gravid och illamående, samtidigt som vissa scener krävde många omtagningar på yachten Christian O, mitt ute i Medelhavet.

– Alltså jag var gråtfärdig. Jag mådde så fruktansvärt dåligt, men jag bet ihop, säger Gynning och berättar varför hon valde att hålla graviditeten hemlig:

– Dels för att jag hade haft missfall innan och inte vill ”jinxa” det. Dels för att jag kände mig som en dålig människa som hade blivit gravid mitt i ett så stort och fint projekt. I min hjärna var jag lite av en slyna. Det var kanske fel. Men därför sa jag heller inget, säger Carolina Gynning.

Carolina Gynning i Triangle of Sadness

Carolina Gynning i Triangle of Sadness

Så lyckades Gynning hålla graviditeten hemlig

Och varken på filminspelningen eller i filmen syntes någon graviditet. Anledningen, berättar Gynning, var för att hon höll in magen på inspelningarna.

– Jag var i vecka 12 i bikiniscenerna på båten. Jag hade varit i så sjukt bra form innan, men med tredje barnet svullnar du upp direkt. Jag var tvungen att hålla in magen, men det blev ju bra till slut, berättar Carolina Gynning för Expressen.

Mest läst