Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolina Neurath och Pierre Bengtsson har gift sig – bilder från bröllopet

08 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
FotografInstagram
Carolina Neurath och Pierre Bengtsson har gift sig – bilder från bröllopet
Carolina Neurath och Pierre Bengtsson har gift sig! Nu delar de nyblivna makarna med sig av bilder från bröllopet.
Annons
Carolina Neurath - 5 saker du inte visste om journalistenBrand logo
Carolina Neurath - 5 saker du inte visste om journalisten

I helgen ringde klockorna för journalisten Carolina Neurath och fotbollsspelaren Pierre Bengtsson. På Instagram delar de nyblivna makarna med sig av bilder från bröllopet. De vigdes utomhus på Skepparholmen i Saltsjöbo utanför Stockholm.

Bilderna från bröllopet

”4:e juni hade allt”, skriver Carolina Neurath när hon delar flera bilder från kärlekens dag.

Carolina Neurath och Pierre Bengtsson förlovade sig drygt ett halvår tidigare, men några detaljer om hur det hade gått till valde paret att hålla för sig själva.

– Jag kan säga att det stämmer, men hur, var och när håller vi för oss själva, sa Neurath då till Aftonbladet.

Carolina Neurath var tidigare gift med Niclas Engsäll, med vilken hon har barnen Esther och Judith med. Äktenskapet varade i tre år innan de skickade in en skilsmässoansökan under hösten 2020.

Annons

– Det handlar väl i grunden om att Niclas och jag har haft en dålig kommunikation i vår relation. Och under den här sommaren blev det, som det kanske blir för många par under sommaren, har man haft lite småproblem innan så intensifieras de. Det blev lite mer tydligt att det inte fungerade. I augusti beslutade jag mig för att det var bäst att avsluta allt, har Carolina berättat i en intervju med Aftonbladet.

Bekräftade sin relation för ett år sedan

Det var alltså Carolina som var den som ville skiljas.

– När jag väl bestämde mig gick det väldigt fort, kanske lite för fort. Vår lägenhet var såld redan någon vecka senare och jag hittade min nya lägenhet väldigt snabbt – men för att jag skulle få nytt lån krävde banken ett intyg på att vi var skilda. Därför skickades ansökan in så snabbt vilket gjorde att det kom ut i media när allt var väldigt färskt. En del vänner och bekanta fick beskedet via tidningarna och även om alla kanske inte blev helt förvånade var det såklart inte optimalt, berättade hon vidare för Aftonbladet.

I juni 2021 bekräftade Carolina och Pierre att de var ett par, och nu ganska exakt ett år senare är de alltså man och hustru!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons