5 saker du vill veta om Maja Nilsson Lindelöf
1:00

Efter reklamen: 5 saker du vill veta om Maja Nilsson Lindelöf

(1:00)

Slå på ljud

Victor Nilsson Lindelöf

Ålder: 26 år.

Klubb: Manchester United, England.

Civilstånd: Gift med influencern Maja Nilsson Lindelöf, som han har sonen Ted Louie tillsammans med. Paret väntar sitt andra barn.

Victor och Maja är båda från Västerås, och efter att ha träffats i Stockholm första gången var det på hemmaplan som de började dejta. I maj 2018 gifte de sig, strax innan Victor Nilsson Lindelöf var med att ta Sverige till kvartsfinal i VM i Ryssland.

I april 2019 föddes sonen Ted Louie, och nu är Maja gravid med parets andra barn. Till vardags bor familjen i England, där Victor Nilsson Lindelöf har sin hemmaklubb.

– Vi diskuterar alla beslut tillsammans. Tack och lov trivs Maja bra här i Manchester. Det är klart att det är en omställning för henne också. Att skapa sig ett nytt liv från grunden i Portugal för att sedan plötsligt flytta till England. Det kan vara svårt att landa i vardagen, men det blir bättre varje dag. Hon trivs bra, och det bästa är ju att hon kan språket, har spelaren berättat för tidningen King.

Robin Olsen

Ålder: 31 år.

Klubb: Roma i Italien, utlånad till Everton, England.

Civilstånd: Gift med Mia Lindgren, som han har två barn med.

Robin Olsen och Mia Lindgren lärde känna varandra redan under skoltiden, genom en gemensam vän. Paret har två barn tillsammans, där det andra föddes bara en månad före VM 2018.

2019 friade målvakten till sin kärlek, och i dag är de gifta.

Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic fina beslut för barnen – bilden visar

Mikael Lustig

Ålder: 34 år.

Klubb: AIK, Sverige.

Civilstånd: Gift med Josefin Johnsson. Paret har två barn.

Mikael Lustig och Josefin Johnsson har varit gifta sedan 2013, och har två döttrar tillsammans. De träffades genom Kalle Ljungberg, en av Mikaels bästa vänner.

– Han tyckte att Josefin och jag skulle passa ihop och det gjorde vi. Vi träffades när jag var och hälsade på Kalle så jag slog två flugor i en smäll, sa Mikael till Aftonbladet i en intervju 2018.

Pontus Orre/Aftonbladet/TT

Pierre Bengtsson

Ålder: 33 år.

Klubb: FC Köpenhamn, Danmark.

Civilstånd: Flickvännen Carolina Neurath.

Försvararen Pierre Bengtsson var först inte uttagen till EM-truppen, men togs in för att ersätta den skadade Martin Olsson. Det var då hans nya relation med SVT-programledaren och journalisten Carolina Neurath kom fram. Neurath, som i Morgonstudion bevakar bland annat EM, måste nämligen lämna studion så fort landslaget kommer på tal, för att behålla sin journalistiska neutralitet.

”Carolina Neurath deltar inte i studiosamtal om fotbolls-EM eftersom hon har en privat relation som skulle kunna innebära att hennes eller SVT:s oberoende kan ifrågasättas.” skriver Sindre Lind-Åkerblom, marknadsförare på SVT:s pressavdelning till Aftonbladet.

Paret blev tillsammans i början av året, efter att Neurath skilde sig från exmaken Niclas Engsäll förra året.

Emil Forsberg

Ålder: 29 år.

Klubb: RB Leipzig, Tyskland.

Civilstånd: Hustrun Shanga Hussain Forsberg. Paret har en dotter ihop.

Emil och Shanga har minst sagt känt varandra länge. De träffades nämligen efter att Emil fått upp ögonen för sin kärlek i skolan – och skrivit till henne på Lunarstorm.

– Jag frågade om jag kunde få hennes nummer. Och hon gav det till mig, har Forsberg berättat för tyska Die Welt, där han också erkände att han skrev ”Tja snygging. Msn?” till henne.

Paret har nu hållit ihop i 16 år, och 2018 föddes dottern Florence.

Gustav Mrtensson/Aftonbladet/TT

Albin Ekdal

Ålder: 31 år.

Klubb: Sampdoria, Italien.

Civilstånd: Sambon Camilla Sjödahl-Essén, som han har två barn tillsammans med.

Det har gått 14 år sedan Albin och Camilla träffades på en fest i Stockholmsförorten Bromma.

– Det var nog elva år sedan på någon hemmafest i Bromma. Vi träffades då och började väl flörta lite, sedan tog det väl något år innan vi blev tillsammans, berättade han 2018.

Paret fick sin första dotter 2018, och den andra föddes tidigare i år.

Marcus Berg

Ålder: 34 år.

Klubb: Krasnodar, Ryssland.

Civilstånd: Gift med Josefine Ringblom Berg. Paret har tre barn tillsammans.

Marcus och Josefine träffades när han spelade i IFK Göteborg mellan 2005 och 2007. När han fick erbjudande om att spela utomlands gav Josefine upp ett jobberbjudande på en bank för att följa med.

– Jag ville vara med honom. Och distansförhållanden tror jag inte på. Det är klart att jag har fått försaka en del, men både jag och barnen har ju fått tillbaka desto mer. Till exempel inblick i andra kulturer och andra sätt att tänka, har Josefine berättat för Expressen.

Anette Nantell/DN/TT

Källa: Hänt.

Skräcken för Christian Eriksens fru Sabrina – trodde maken var död

Mest läst