Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolina Neurath om pojkvännen Pierre Bengtssons relation med barnen

02 nov, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Carolina Neurath om pojkvännen Pierre Bengtssons relation med barnen
Carolina Neurath träffade lyckan på nytt tidigare i år, i fotbollsspelaren Pierre Bengtsson. Nu berättar hon om kärleken till pojkvännen och barnen – och om pojkvännen och barnens relation.
Annons
Så går du vidare efter en skilsmässaBrand logo
Så går du vidare efter en skilsmässa

Journalisten Carolina Neurath var gift med Niclas Engsäll i tre år innan de för ett år sedan skickade in en gemensam skilsmässoansökan. Det var främst Carolina som var den drivande och ville skilja sig.

carolina neurath och niclas engsäll
Carolina Neurath och ex-maken Niclas Engsäll.

– När jag väl bestämde mig gick det väldigt fort, kanske lite för fort. Vår lägenhet var såld redan någon vecka senare och jag hittade min nya lägenhet väldigt snabbt – men för att jag skulle få nytt lån krävde banken ett intyg på att vi var skilda. Därför skickades ansökan in så snabbt vilket gjorde att det kom ut i media när allt var väldigt färskt. En del vänner och bekanta fick beskedet via tidningarna och även om alla kanske inte blev helt förvånade var det såklart inte optimalt, sa hon i en intervju med Aftonbladet i våras.

Annons

Carolina och Niclas relation varade längre än de tre åren som gifta, de träffades redan 2012. Tillsammans har de döttrarna Judith, 7, och Esther, 2.

Carolina Neurath med barnen Judith och Esther.
Carolina Neurath med barnen Judith och Esther.

Är tillsammans med fotbollsspelaren Pierre Bengtsson

I samma intervju med Aftonbladet gjorde hon klart att hon planerat att vara singel ett bra tag till, men så blev det inte. Bara någon månad senare berättade hon om sin nya kärlek, fotbollsspelaren Pierre Bengtsson.

Carolina bekräftade relationen i juni, och då lät det såhär:

”Jag kan bekräfta att det stämmer, vi har känt varandra sen i januari, träffats mer seriöst sen i mars men mer än så vill jag inte kommentera i nuläget”, skrev hon i ett sms till Aftonbladet i juni.

Annons

Kärleken till pojkvännen Pierre och barnen

Och relationen mellan Carolina och Pierre blomstrar i allra högsta grad. I en intervju med Café svarar hon nu på frågan om hur kärlek känns:

– Det sliter, sprudlar och drar i alla celler i kroppen och jag kommer ofta på att jag måste bromsa mig själv. Till exempel bromsa för att inte krama sönder min dotter när jag lämnar henne på skolan på grund av att det tydligen är pinsamt. Kämpar även hårt med att inte lägga ut hångelbilder med min kille i sociala medier. Det har varit så fruktansvärt nära att hända, säger Carolina.

Fotbollsspelaren Pierre Bengtsson är Carolina Neuraths nya kärlek
Fotbollsspelaren Pierre Bengtsson är Carolina Neuraths nya kärlek.

Relationen mellan Pierre och hennes barn verkar även den bra.

– När min kille och mina barn leker, säger Carolina Neurath om det som får henne att bli som lyckligast.

Annons