Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Casper Janebrink om äktenskapsproblemen med Helena

04 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
FotografEero Hannukainen/TT
Casper Janebrink.
I våras kom beskedet att Casper och Helena Janebrink skulle skilja sig efter 20 år som gifta. Separationen kom som en chock för många, men nu berättar Casper om problemen i det tidigare äktenskapet.
– Jag tog upp det redan förra sommaren, säger han till Aftonbladet.
Annons
VIDEO: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
VIDEO: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

Det var tidigare i år som vi kunde mötas av nyheten av att dansbandsikonen Casper Janebrink och Helena Janebrink skulle skiljas. Paret var gifta i 20 år och tillsammans har de barnen Alice och Felix. Det var på alla hjärtans dag som Casper gick ut med dem tråkiga nyheterna att paret hade tagit beslutet att separera.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skrev Casper på Instagram.

Så ser relationen ut efter skilsmässan

Det har hänt en hel del sedan ex-paret valde att gå skilda vägar, bland annat så har de sålt sitt gemensamma hus i Floda, utanför Göteborg. Planerna framöver är att Helena ska bo i en lägenhet inne i stan med dottern Alice och Casper har köpt ett nytt hus där han ska bo med sonen Felix. För Hänt har Helena tidigare berättat att hon älskar att bo i centrum och att bo ute på vischan som hon tidigare gjort är inte hennes grej.

Annons

– Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara.

Men det tar inte bara slut där, inte långt efter skilsmässan gick Casper ut med att han hade hittat kärleken på nytt. Denna gång i mäklaren Therese Andersson och i september kommer deras första gemensamma barn.

Casper bekräftar äktenskapsproblemen med Helena

Äktenskapet är minst sagt ett avslutat kapitel för båda parter. Men i en ny intervju med Aftonbladet berättar Casper om äktenskapsproblemen som redan fanns där för ett år sedan.

– Det har så klart varit en jobbig period med allt som har kommit fram och innan man hinner bearbeta all sorg och all ledsamhet. Det är ju tråkigt att gå isär, men vi hade nog skiljt oss även om jag inte hade träffat någon annan, säger Casper till Aftonbladet och fortsätter:

– Ja. Jag tog upp det redan förra sommaren. Då ville jag skilja mig, men kände att jag behövde ta det en vända till för att se om jag tänkte rätt. Men efter två eller tre månader kände jag att det inte fungerade. Jag hade redan tagit ett steg för långt, säger han.

SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink
Annons