Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Casper Janebrinks nya hus efter försäljningen av lyxvillan

12 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Fotograftt,instagram
casper janebrink
Efter skilsmässan från exfrun Helena valde Casper Janebrink att sälja designvillan i Floda. Nu har Casper Janebrink köpt en ny villa i Lerum – där även nya flickvännen Therese köpt lägenhet.
Annons
VIDEO: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna ordenBrand logo
VIDEO: Casper Janebrink skiljer sig med hustrun Helena – egna orden

Detta år har minst sagt varit fartfyllt för Arvingarnas Casper Janebrink. I början av året på självaste på alla hjärtans dag så meddelade Casper att han och hustrun Helena skulle skiljas. Och inte långt därefter så möttes vi av beskedet att han hittat kärleken på nytt i mäklaren Therese Andersson. Men det slutar inte där, Therese är även gravid och parets bebis beräknas födas i september i år.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sa Casper till Expressen.

Ex-parets arkitektritade lyxvilla

En skilsmässa innebär ju oftast en flytt till varsitt håll. Casper och Helena bodde tidigare tillsammans i en arkitektritad lyxvilla, som ligger i utkanten av Floda, några mil utanför Göteborg. I en intervju med Expressens Leva & Bo berättade Casper mer om designvillan.

Annons

– Den tidigare ägaren har ritat huset, som är klätt i stående träpanel struken med järnvitriol. Den gråbruna panelen är underhållsfri och får bara åldras. Tanken är att inget ska behöva göras med villan. Aluminiumfönstren måste inte målas, vindskivorna är klädda med plåt, berättade Casper för tidningen.

Ex-paret köpte villan för 7,5 miljoner och i slutet av februari såldes huset på 170 kvadrat för 9,5 miljoner. Helena och Casper gjorde alltså en vinst på två miljoner kronor, något som Hänt var först med att rapportera om.

Casper var flitig på att dela med sig av fina bilder och videos från lyxvillan på Instagram. Bland annat när han tog ett morgondopp i den lyxiga poolen eller när han bara låg och slappnade av i solen på terassen.

Casper Janebrinks nya miljonvilla

Nu under sommaren stod det även klart att Casper hade köpt sig ett nytt hus – i Lerum utanför Göteborg, där även flickvännen Therese nyligen köpt en lägenhet. Det 153 kvadratmeter stora huset byggdes 1972, och har en tomt på 883 kvadratmeter. För huset betalade Casper 5 500 000 kronor och ägarbytet blev klart nu i juni enligt Nyheter 24.

Som det ser ut nu så bor Casper själv i huset med barnen. Något som Casper tidigare har berättat för Expressen är att han och nya flickvännen Therese inte kommer att flytta ihop än på ett tag.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, förklarar han.

SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker du inte visste om Casper Janebrink
Annons