Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Charlie Gustafsson och Amy Deasismonts beslut om privatlivet

05 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Charlie Gustafsson och Amy Deasismonts beslut om privatlivet
Charlie Gustafsson och Amy Deasismont har varit ett par i flera år, men trots att Charlie ständigt får frågor om deras relation i intervjuer så pratar han helst inte om den. Här är anledningen till varför!
Annons
Se klipp från nya SVT-serien ”Änglavakt” med Charlie GustafssonBrand logo
Se klipp från nya SVT-serien ”Änglavakt” med Charlie Gustafsson

Charlie Gustafsson och Amy Deasismont slog båda igenom redan som barn. Charlie medverkade som 9-åring i Rederiet, och har efter det haft roller i flera svenska filmer och tv-serier – och efter sin medverkan i Vår tid är nu är han välkänd för den breda massan. Amy startade sin karriär i rampljuset redan som 12-årig när hon släppte låten What's in it for me, då under artistnamnet Amy Diamond. Efter det har hon kunnat titulera sig som artist, programledare och skådespelare.

Charlie Gustafsson om relationen med Amy Deasismont

Charlie Gustafsson gästar det senaste avsnittet av podcasten Värvet, och väl där får han lite frågor om relationen med Amy. Bland annat om han och Amy, i och med att de delar yrke som skådis, jobbar ihop. På den frågan svarar han snabbt nej. När Amy skriver manus kan hon ibland be honom om råd – men han skriver inga manus själv. Och att paret bråkar händer väldigt sällan.

Annons

Kristoffer Triumf, som driver Värvet, konstaterar det faktum att hans relation med Amy alltid kommer på tal i alla intervjuer som Charlie medverkar i – och hans spaning är att det inte är helt smärtfritt.

– Det känns alltid som att det är med lite skam från programledaren som Amy skohornas in. Jag har fått för mig att du tycker att det är ganska obekvämt att prata om, men har det lite med skammen från den som intervjuar att göra, att den smittar?, säger han och Charlie svarar:

– Jo men, lite grann tror jag. Jag tror absolut att det är ingången i det som oftast är som att du beskriver. Det kommer alltid sist, allra sist. Det avhandlas alltid massa andra grejer, och sen kommer det. Precis som du beskriver så är det ofta lite obekvämt, säger han och tillägger:

– Men det finns också något i mig att från början när vi träffades, jag hade inte ens gjort Vår tid är nu då, då blev det någon rubrik där jag kallades Rederiet-stjärnan – och så började journalister följa oss på sociala medier. Och jag hade lagt ut hur mycket som helst utan att tänka mig för innan, men sen i takt med att jag gjorde Vår tid är nu så började det bli artiklar på det.

Annons

Charlie och Amys privata beslut om Instagram

Och att det började skrivas om deras relation, utifrån bland annat Instagram-inlägg, var varken Amy eller Charlie bekväma med.

– Vi började känna att det blev lite privat, och därför har jag blivit mer tillbakadragen i intervjuer, säger han och tillägger:

– Jag vet inte hur man ska förhålla sig till det. Det känns också konstigt att säga: ”jag vill inte prata om det”. Det är också för sent nästan, för man har ju gjort det. Nu är det ju aslöjligt om jag skulle sitta och säga att jag inte vill prata om henne över huvud taget, det blir jättekonstigt när man gjort det förut.

Amy och Charlie kom överens om att skaffa privata Instagram-konton som enbart är till för familj och vänner, där de lägger upp mer personliga och privata inlägg och bilder. Medan de är mer restriktiva med sina offentliga konton.

– Det var väl reglerna vi bestämde, säger han lite skämtsamt.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons